Johanneksen pojan  kotisivut
Tietoa Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Antimateria
Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoOikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

1975, ennustelu

Verikysymys
Poistetaanko Harmagedonin jälkeen kaikki haitallinen maapallolta antimaterian avulla?

Tätä asiaa kannattaa miettiä niiden kirjoitusten valossa, mitkä Vartiotorniseura on julkaissut. Lisäksi kannattaa kuunnella, mitä Raimo Kuokkanen asiasta kertoo.

Mitä on antimateria? Katso Wikipediasta.

Tässä kaksi lainausta asiaan liittyen:

*** kj 20. luku s. 378-379 kpl 22
Maagogin maa ei ole enää uhkana ihmiskunnalle ***

Se tosiseikka, että Jehova jättää Googin tappiollisessa hyökkäyksessä surmattujen ruumiit makaamaan peittämättöminä maan pinnalle, niin että linnut ja villieläimet voivat ahmia itsensä täyteen niistä, vertauskuvaa sitä, että heitä ei panna kunniallisiin muistohautoihin ylösnousemustoivossa. Hautaamattomia kuolleita, ”Herran surmaamia”, tulee olemaan niin suunnattomasti, että haaskalinnut ja raadonsyöjäeläimet eivät voisi koskaan hävittää niitä kokonaan. Jopa kaiken sen hautaaminen, mitä jää jäljelle, kun eläimet ovat syöneet kylläkseen, olisi suunnaton urakka. Epäilemättä Kaikkivaltias Jumala käyttää jotakin erittäin tieteellistä keinoa – liittyköön siihen antimateria tai ei – hävittääkseen mätänevät ruumiit nopealla ja hygieenisellä tavalla. ”Suuren päivän sodassa” (Um) eloon jääneet saavat nähdä ja todistaa tämän.

*** g97 22/10 s. 29 Tarkkailemme maailmaa ***

Havaittu antimateriapilvi
The New York Times -lehdessä kerrotaan, että astrofyysikot havaitsivat hiljattain jotakin, mikä näyttää olevan 3500 valovuoden pituinen antimateriasuihku, joka virtaa galaksimme Linnunradan keskustasta. Antiaine koostuu atomihiukkasista, jotka ovat täsmälleen samanlaisia kuin tavallisen aineen hiukkaset mutta joilla on vastakkainen sähkövaraus. Kun antihiukkanen kohtaa tavallisen hiukkasen, kumpikin katoaa eli annihiloituu, mistä vapautuu voimakasta gammasäteilyä, jolla on tietty energiataso. Tiedemiehet tunnistivat pilven antimateriaksi säätämällä Nasan GRO-satelliitin tuolle energiatasolle. Mutta pilven vaikutuksesta ”astrofyysikot sanoivat, ettei se uhkaa Maata, vaan ainoastaan heidän näkemystään galaksista”.

Ja sitten Raimo Kuokkasen henkilökohtainen "arvaus" kyseiseen asiaan.

Betelin edustaja Raimo Kuokkanen on kovin innostunut tästä antimateria-asiasta. Kuuntele, kun hän kertoo eloisasti, miten Jehovan saattaa "antimateriasateen" avulla järjestellä hieman maapallon asioita.


Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle
 
 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu