Johanneksen pojan  kotisivut
Tietoa Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Barbara Anderson


Barbara Anderson

Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoOikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

1975, ennustelu

Verikysymys
Barbara Anderson kertoo, mitä tapahtui Jehovan todistajien päätoimistossa

Barbara Anderson on entinen Jehovan todistaja. Hän työskenteli aiemmin Jehovan todistajien maailmankeskuksessa (päätoimistossa) New Yorkissa Brooklynissa. Hän teki työtä mm. hallintoelimen kirjoitusosaston avustajana, teki tutkimustöitä lehtiartikkeleja varten ja kirjoitti Herätkää!-lehteen joitakin artikkeleita 1980-luvun lopussa ja 1990-luvun alussa. Hän perehtyi asemansa ja työnsä vuoksi myös siihen, miten pedofiilitapauksia hoidettiin päätoimistossa ja seurakunnissa. Hän yritti saada toimintatapoihin sellaisia muutoksia, että pedofiilit eivät olisi voineet jatkaa toimintaansa seurakunnissa. Hänet erotettiin 2002 juuri ennen kuin pedofiliaa käsittelevä TV-ohjelma esitettiin.Barbara Anderson on julkaissut pöytäkirjoja ja dokumentteja ko. jutuista.

Barbara Andersonin tekstejä on jonkin verran käännetty suomen kielelle.

Lue tästä hänen omakohtaiset kokemuksensa.
Kyseinen teksti on alunperin julkaistu Veljesseurassa suomeksi.

Huomautus tekijänoikeuksista:

Kirjoituksen laatija on levittänyt tekstiään suurella http://www.jehovahs-witness.comfoorumilla. Tekstin käyttäminen muissa julkaisuissa on sallittu, kunhan alkuperäinen kirjoittaja ja lähde mainitaan. Veljesseura.org julkaisemaa käännöstä saa käyttää muissa julkaisuissa, kunhan lähde (Veljesseura.org) sekä alkuperäinen kirjoittaja (Barbara Anderson) mainitaan selvästi. Englanninkielisen tekstin löydät suoraan esimerkiksi Freemindsista.


Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle
 

 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu