Johanneksen pojan  kotisivut
Tietoa Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Demonit


Kuva: Vartiotorniseura


Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoOikeuskomiteat

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

1975, ennustelu

Verikysymys
Jehovan todistajien lapsia pelotellaan demoneilla

Tämä sivu tarjoaa muutamia lainauksia Vartiotorniseuran kirjallisuudesta, missä pieniä lapsia pelotellaan demoneilla.

Paholainen ja demonit Jehovan todistajien mukaan:

*** Opimme suurelta opettajalta s. 60, julkaistu 2003 (lapsille suunnattu kirja) ***

Demoneista on mukava myös pelotella ihmisiä. Joskus he teeskentelevät olevansa ihmisiä, jotka ovat kuolleet. He saattavat jopa matkia kuolleiden ihmisten ääniä.
 
*** Opimme suurelta opettajalta s. 170, julkaistu 2003 (lapsille suunnattu kirja) ***

Raamattu sanoo, että Saatana on kuin karjuva leijona, joka haluaa syödä meidät. Ja aivan kuten leijonat valitsevat uhrikseen usein nuoria eläimiä, Saatana demoneineen valitsee uhrikseen usein lapsia. (1. Pietarin kirje 5:8.)

*** Opimme suurelta opettajalta s. 59-60, julkaistu 2003 (lapsille suunnattu kirja) ***

Meidän on tärkeää tietää, mitä pahaa demonit yrittävät saada meidät tekemään, joten mietihän sitä. Mitä pahaa demonit tekivät tultuaan maan päälle? Ennen vedenpaisumusta he olivat sukupuolisuhteissa naisten kanssa, mitä enkelit eivät saa tehdä. Nykyään demonit ovat iloisia, kun ihmiset eivät noudata sukupuolisuhteita koskevaa Jumalan lakia. Mitä sanoisit, ketkä ainoastaan saavat olla sukupuolisuhteissa? Aivan oikein, ainoastaan ne, jotka ovat naimisissa.

Nykyään jotkut nuoret pojat ja tytöt harrastavat sukupuolisuhteita, mutta he tekevät siinä väärin. Raamatussa puhutaan miehen "sukupuolielimestä" eli siittimestä (3. Mooseksen kirja 15:1-3). Naisen sukupuolielimiä sanotaan hävyksi. Jehova loi nämä ruumiinosat tiettyä tarkoitusta varten, josta saavat nauttia vain naimisissa olevat ihmiset. Demonit ovat iloisia, kun ihmiset tekevät sellaista, minkä Jehova on kieltänyt. Demonit esimerkiksi pitävät siitä, että poika ja tyttö leikkivät toistensa siittimellä tai hävyllä. Me emme halua tehdä demoneita iloisiksi, emmehän?

*** Vartiotorni 2007 1.6. s. 4-7 ***

Panettelija ohjailee ihmiskuntaa niin että tilanne käy yhä kaoottisemmaksi. Hän haluaa entistäkin määrätietoisemmin saada aikaan vahinkoa. Miksi? Koska hänet demoneineen karkotettiin taivaasta sen jälkeen kun Jumalan valtakunta perustettiin vuonna 1914.

***Opas-kirja, osa 2 s. 802-807, julkaistu 2001 ***

Joskus demonit aiheuttivat vammaisuutta, kuten sille demonien riivaamalle sokealle ja mykälle miehelle, jonka Jeesus Kristus paransi (Mt 12:22). Raamatussa tehdään kuitenkin ero tavallisten sairauksien ja demonien riivaamisesta johtuvien sairauksien välillä (Mt 4:24; Mr 1:32–34; Ap 5:16). ---
Jumalan sanan noudattamatta jättäminen esimerkiksi sukupuolimoraaliin liittyvissä asioissa voi johtaa sairauksiin ja jopa kuolemaan (San 7:21–27). Israelilaisia varoitettiin siitä, että jos he eivät tottelisi Jehovaa, hän löisi heitä erilaisilla sairauksilla (5Mo 28:58–61).

*** Vartiotorni 1.7.2012 s. 16-17 ***

Sen sijaan demonit usein petkuttavat ihmisiä matkimalla kuolleiden läheisten ääntä (Jesaja 8:19).

*** Vartiotorni 1.3.2012 s. 20-22 ***

Tarokkikorteista Joachim ja Barbara näkivät, että heidän luonaan tulisi käymään vaarallisia ihmisiä ja että heidän pitäisi kieltäytyä kuuntelemasta näitä tai ottamasta näiltä mitään vastaan. Mutta kun heidän kotiovelleen ilmestyi kaksi Jehovan todistajaa, Connie ja Gudrun, jotka halusivat kertoa heille hyvää uutista Jumalasta, he päättivät kuunnella. Puheen käännyttyä spiritismiin todistajat näyttivät, mitä Raamattu sanoo siitä. Tämä johti säännöllisiin raamatullisiin keskusteluihin todistajien kanssa.

Pian Joachim ja Barbara päättivät katkaista kaikki yhteytensä demoneihin. Todistajat selittivät, että demonit eivät todennäköisesti ilahtuisi siitä, ja pariskunnalle koittikin vaikea aika, kun demonit tekivät pelottavia hyökkäyksiä heitä vastaan. Jonkin aikaa he pelkäsivät joka yö, kunnes muutto toiseen asuntoon toi tilanteeseen helpotusta.

*** Raamattu opettaa –kirja, luku 10, julkaistu vuonna 2005 ***

Pahat henget eivät ainoastaan eksytä ihmisiä vaan myös pelottelevat heitä. Saatana ja hänen demoninsa tietävät nykyään, että heillä on jäljellä vain ’lyhyt aika’ ennen kuin heidät tehdään toimintakyvyttömiksi, ja he ovat nyt vaarallisempia kuin koskaan (Ilmestys 12:12, 17).

*** Herätkää! 22.11.1996 s. 6 Keitä henkimaailmassa on? ***

Saatanan kapinaan Jumalaa vastaan liittyi muitakin enkeleitä. Nämä demonienkelit ovat niin ikään maan päällä elävien ihmisten vihollisia. Myös he ovat ilkeämielisiä ja pahoja. Aikoinaan he tekivät joistakin ihmisistä mykkiä ja sokeita (Matteus 9:32, 33; 12:22). Toisia, muun muassa lapsia, he kiusasivat sairaudella tai mielenvikaisuudella (Matteus 17:15, 18; Markus 5:2-5).

*** Herätkää! 8.4.1998 s. 19 Ovatko demonit todellisia? ***

Saatana ja demonit pystyvät vaikuttamaan ihmisiin, vahingoittamaan heitä ja olemaan heihin yhteydessä (Luukas 8:27-33). He ovat tutkineet ihmisluontoa tuhansia vuosia. He tietävät, miten käyttää hyväksi ihmisten heikkouksia. Raamatussa kerrotaan tapauksista, joissa demonit riivasivat eli hallitsivat täysin miehiä, naisia ja lapsia (Matteus 15:22; Markus 5:2). Ne voivat aiheuttaa sairauksia tai fyysisiä vammoja kuten sokeutta (Job 2:6, 7; Matteus 9:32, 33; 12:22; 17:14-18). Ne voivat sokaista myös ihmisten mielen (2. Korinttilaisille 4:4).
 
*** kl luku 12 s. 114 Vastusta pahoja henkivoimia ***

Sen jälkeen demonit ovat tehneet joistakin ihmisistä mykkiä tai sokeita ja ovat jatkuvasti hekumoineet ihmisten kärsimyksillä (Matteus 9:32, 33; 12:22; Markus 5:2-5). Nykyään demonien kerrotaan ahdistelevan joitakuita sukupuolisesti ja ajavan toisia mielisairauteen. Vielä muita ne yllyttävät murhiin ja itsemurhiin, jotka ovat syntejä Jumalaa vastaan (5. Mooseksen kirja 5:17; 1. Johanneksen kirje 3:15).

*** Herätkää! 8.2.1995 s. 11 ***

Ei siksi pitäisi olla mikään yllätys, että maailman muuttuessa nykyään yhä turmeltuneemmaksi demonit käyttävät maalitaulunaan lapsia ja antavat näiden kärsiä halukkaitten ihmisapureittensa käsissä ja aiheuttaa näille nöyryytyksiä ja kipua ja jopa tappaa näitä.

*** Vuosikirja 2001 s. 55 ***

Demonit kiusasivat naista yötä päivää. Öisin hän nukkui huonosti. Päiväsaikaan henget häiritsivät niin, ettei hän pystynyt huolehtimaan kunnolla työstään.
 
*** Vuosikirja 2003 s. 52 Maailmanlaajuinen raportti ***

Belgiassa eräs Benjamin-niminen nuori kasvoi kristityssä kodissa. Varhaisessa teini-iässä hän alkoi kuitenkin viettää kaksoiselämää. Hän teeskenteli elävänsä Raamatun periaatteiden mukaan, mutta lyöttäytyi nuorisojoukkoon, joka juopotteli, käytti huumeita ja tupakoi. Lisäksi hän kuunteli alentavaa musiikkia. Aikanaan Benjamin alkoi kärsiä demonien hyökkäyksistä, ja hän meni välillä alkoholin vuoksi tajuttomaksi.

*** Vartiotorni 1.5.2003 s. 31 ***

Vaikka siis joku, joka kertoo kuulevansa ääniä tai kokevansa muita levottomuutta herättäviä aistimuksia, ei haluakaan jättää pois laskuista demonien hyökkäyksiä, häntä tulisi ehdottomasti kehottaa hakeutumaan tutkimuksiin sen selville saamiseksi, onko hänen kokemuksiinsa jokin fyysinen syy.

Lue aiheesta lisää Joni Valkilan blogista.Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle
 
 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu