Jehovan todistajien salaiset dokumentit
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Uutissivuille * Hakusivulle * Vuotosivuston etusivulle


Viimeisin päivitys 25.02.2016
Veikko Leinonen, Jukka Ropponen ja Jouni Palmu
Kuva: YLE uutiset

Jehovan todistajien johtomiehet Suomessa vasemmalta oikealle:
  • Veikko Leinonen
  • Jukka Ropponen
  • Jouni Palmu

 
Haaratoimiston ohje: Oman auton omistavan Betelin työntekijän kyydissä matkustavan on maksettava matkasta kilometrien mukaan

Joillakin Betelissä vapaaehtoistyössä olevilla voi olla käytössään oma henkilöauto. Heille haaratoimisto maksaa kilometrikorvausta oman auton käytöstä. Korvausta voi saada esimerkiksi matkoista seurakunnan kokouksiin, vanhinten kokouksiin, kenttäpalvelukseen ja paimennustyöhön. Myös kierroskonventtimatkoista voi saada korvausta. Mutta piirikonventtimatkoista korvausta ei makseta. Ei myöskään ostosmatkoista, vierailuista ystävien luona tai itse järjestetyistä esitelmämatkoista.

On luonnollista, että haaratoimisto pyrkii peittämään osan oman auton käyttökuluista maassa, missä auton omistaminen on hyvin kallista. Vuotuinen katto korvattaville kilometreille on 14000 kilometriä.

Joskus beteliläisen oman auton kyydissä saattaa kulkea myös muita Jehovan todistajia. Haaratoimiston ohje on, että myös heidän tulee maksaa auton omistajalle kilometrien mukaan korvaus. Vuonna 2001 tuo korvausmäärä oli 0,20 mk/km.

  


 


Takaisin Johanneksen pojan kotisivujen etusivulle tästä     * * *   Salaiset dokumentit avattu elokuusssa 2014