Jehovan todistajien salaiset dokumentit
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Uutissivuille * Hakusivulle * Vuotosivuston etusivulle


Viimeisin päivitys 16.10.2014
Veikko Leinonen, Jukka Ropponen ja Jouni Palmu
Kuva: YLE uutiset

Jehovan todistajien johtomiehet Suomessa vasemmalta oikealle:
  • Veikko Leinonen
  • Jukka Ropponen
  • Jouni PalmuKuva: JW.ORG, samoin oikean palstan kuva
 
Matkustaminen kansainvälisiin konventteihin

Vartiotorniseura järjestää silloin tällöin kansainvälisiä konventteja eri puolilla maailmaa. Konventteihin kutsutaan Jehovan todistajia kymmenistä maista.

Miten noihin kansainvälisiin konventteihin pääsee? Voivatko tavalliset rivijäsenet matkustaa vapaasti noihin konventteihin?

Jehovan todistajilla on kirjalliset ohjeet lähes kaikkiin kuviteltavissa oleviin asioihin. Näin on myös kansainvälisten konventtien suhteen.

Esimerkiksi Jehovan todistaja, joka pukeutuu vapaa-ajallaan liian huolettomasti, ei tule valituksi matkalle. Eikä matkalle saa lähteä myöskään omatoimisesti. Tässä on suora lainaus ohjeesta:

Kenenkään ei tule suunnitella osallistumista näihin konventteihin, ellei Seura ole häntä valinnut, mistä seurakunnan palveluskomitea antaa hänelle tiedon. - - - Seuran kannalta asiat vain mutkistuvat ja syntyy ongelmia, jos joku yrittää tehdä omia matkajärjestelyjä.

Voit lukea kaksi kirjettä, missä annetaan ohjeita ja ennakkotietoja kansainvälisiin konventteihin osallistumisesta. Kirjeet ovat vuosilta 2000 ja 2002.
   Takaisin Johanneksen pojan kotisivujen etusivulle tästä     * * *   Salaiset dokumentit avattu elokuusssa 2014