Jehovan todistajien salaiset dokumentit
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Uutissivuille * Hakusivulle * Vuotosivuston etusivulle


Viimeisin päivitys 27.01.2015
Veikko Leinonen, Jukka Ropponen ja Jouni Palmu
Kuva: YLE uutiset

Jehovan todistajien johtomiehet Suomessa vasemmalta oikealle:
  • Veikko Leinonen
  • Jukka Ropponen
  • Jouni PalmuUSA:n Jehovan todistajien haaratoimisto hakee lakimiehiä palvelukseen

Jehovan todistajien järjestö on joutunut vakaviin vaikeuksiini USA:ssa. Se on haastettu useisiin oikeudenkäynteihin lasten seksuaalisen hyväksikäytö takia. Vartiotorniseura tarvitsee kipästi asiantuntevien lakimiesten apua.

Vartiotorniseura on viime vuosina kunnostaunut myös kiinteistöbisneksessä. Siihenkin tarvitaan kokeneita ja asiansa osaavia lakimiehiä.

Näiden seikkojen vuoksi kaikille Jehovan todistajien vanhimmille USA:ssa on lähetetty 13.01.2015 kirje, jossa pyydetään etsimään lakimiehiä tilapäisiin tai vakituisiin töihin lakiosastolle. Kirjeessä mainitaan mm. näin:

Erityinen tarve on niistä, jotka omaavat kokemusta oikeudenkäynneistä, yritysasioista tai kiinteistökaupoista. Toivomme paikantavamme useamman kokeneen asianajan ja avustajan, jotka omaavat poikkeuksellisen analyyttisen, tutkijan ja kirjoittajan taidon.

Englanninkielinen kirje on nyt suomennettu (kääntäjä: Iines). Koko kirje on luettavissa tästä:


Kaikille vanhimmistoille Yhdysvaltojen haaratoimiston alueeella


VS: Kokeneita Asianajajia ja avustajia tarvitaan Betelissä

Rakkaat Veljet:

Kokeneita, kypsiä ja hengellisesti päteviä lisensioituja asianajajia ja avustajia tarvitaan avustamaan töissä Betelissä. (Fil. 1:7) Erityinen tarve on niistä, jotka omaavat kokemusta oikeudenkäynneistä, yritysasioista tai kiinteistökaupoista. Toivomme löytävämme useamman kokeneen asianajan ja avustajan, jotka omaavat poikkeuksellisen analyyttisen, tutkijan ja kirjoittajan taidon.

Jos seurakuntanne julistajista löytyy joku, joka täyttäisi nämä tarpeet, rohkaiskaa häntä tekemään hakemus väliaikaiseen vapaaehtoistyön ohjelmaan (A-19) ja lähettämään sen hakemuksen kanssa Yhdysvaltojen haaratoimistoon seurakunnan palveluskomitean kautta niin pian kuin mahdollista. ”Kirje hakijoille väliaikaiseen vapaaehtoistyöhön” (A-20) ja ”Kirje niille jotka hakevat teokraattiseen koulun Betelin – palvelukseen”, tai muut lomakkeet täysiaikaiseen palvelukseen hakijoille (A-63) pitäisi täyttää myös.  Tämä mahdollistaa haaratoimistolle hakijoiden läpikäymisen ja kutsumisen väliaikaiseen työhön lakiosastollemme viikoksi, kolmeksi kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa. Sen jälkeen mahdollinen kutsu palvella Betelissä voi jatkua.

Luotamme, että olette tahdikkaita lähestyessänne julistajia yllä mainittua vapaaehtoistoimintaa koskevassa asiassa. Huomatkaa, että me emme rohkaise yksilöitä tavoittelemaan korkeampaa koulutusta tai yliopistotutkintoja saavuttaakseen lakiasioihin liittyvät taidot. (W13 10/15 pp 15-16 pars.13-14) Kiitos yhteistyöstänne!

 
Veljenne

Jehovan todistajien kristillinen seurakunta

 

Kopio: Kierrosvalvojat

PS sihteerille:

Olisi toivottavaa, että Hakemus väliaikaiseen vapaaehtoistyön ohjelmaan lähetettäisiin käyttäen jw.org -sähköpostia. Toivomme, että käytätte ”Huomio Lakiosasto” viestin otsikkona.


Alkuperäinen englanninkielinen kirje on luettavissa kokonaisuudessaan tästä:

  Takaisin Johanneksen pojan kotisivujen etusivulle tästä     * * *   Salaiset dokumentit avattu elokuusssa 2014