Tietoa Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Raha

 


Jehovan todistajien haaratoimisto Vantaalla.


Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoJehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

1975, ennustelu

Verikysymys


Vartiotorni kertoo, miten lapsetkin voivat lahjoittaa rahaa


15. marraskuuta 2009, sivulla 29 on lasten oma "kerjuukirje". Siinä kaikille lapsille esitetään malliksi "oikea" sydämentila, joka saa antamaan rahat pois "köyhälle" Vartiotorniseuralle. 

 
  
*** w09 15/11 s. 29 Pieni tyttö, suuri sydän ***

Pieni tyttö, suuri sydän

ÄSKETTÄIN eräs yhdeksänvuotias brasilialaistyttö jakoi säästämänsä rahat omasta aloitteestaan kahteen osaan: toisen määrä vastasi 13:a euroa ja toisen 18:aa euroa. Pienemmän summan hän pani paikallisen valtakunnansalin lahjalaatikkoon auttaakseen seurakunnan kulujen peittämisessä. Sitten hän toimitti suuremman summan Jehovan todistajien haaratoimistoon ja liitti mukaan lyhyen kirjeen, jossa luki: ”Tahdon antaa tämän lahjoituksen maailmanlaajuiseen työhön. Haluan auttaa monia veljiä ja sisaria kautta maailman saarnaamaan hyvää uutista. Annan sen, koska rakastan paljon Jehovaa.”

Tytön vanhemmat ovat opettaneet hänelle, että hänen on tärkeää tehdä oma osansa Valtakunnan saarnaamistyön hyväksi. He ovat myös juurruttaneet hänen mieleensä, että hänen tulee ”kunnioittaa Jehovaa kalleuksillaan” (Sananl. 3:9). Olkaamme kaikki tuon tytön tavoin innokkaita edistämään Valtakunnan etuja, sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti!
    


Takaisin rahankeräyssivujen alkuun
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle
 
 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu