Johanneksen pojan  kotisivut
Tietoa Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Evoluutio
Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoOikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

1975, ennustelu

Verikysymys
Kannattaako Vartiotorniseura ns. "superevoluutiota"?

Tätä asiaa kannattaa miettiä sen tekstin valossa, minkä Vartiotorniseura on julkaissut kirjassa "Raamatun ymmärtämisen opas".


*** it-1 s. 327 Nooan ajan vedenpaisumus ***

Olisivatko kaikki eläimet mahtuneet arkkiin?
Tietosanakirjat kyllä puhuvat yli miljoonasta eläinlajista. Nooaa neuvottiin kuitenkin säilyttämään vain edustajia maaeläinten ja lentävien luomusten jokaisesta ”lajista”. Jotkut tutkijat ovat sanoneet, että vain 43 ”lajia” nisäkkäitä, 74 ”lajia” lintuja ja 10 ”lajia” matelijoita olisi tarvittu näiden luomusten nykyään tunnettujen monenlaisten lajien tuottamiseen. Arkissa oli tilaa n. 40000 m3, mikä riitti tuolle matkustajamäärälle.

Tarkoittaako Vartiotorniseura tässä sitä, että vedenpaisumuksen jälkeen vain muutamassa tuhannessa vuodessa 43 nisäkäslajista, 74 lintulajista ja 10 matelijalajista olisivat kehittyneet ne miljoonat eri lajit, mitkä nyt tunnetaan maapallolla? Vai mitä tuo lausunto tarkoittaa? Voisiko joku Jehovan todistaja kertoa sen minulle? Sähköpostiosoitteeni on tuossa alempana.

jp@johanneksenpoika.fi


Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle
 
 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu