Johanneksen pojan  kotisivut
Tietoa Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


UskoToivo
Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoOikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

1975, ennustelu

Verikysymys
Nimimerkki "UskoToivon" kirjoituksia Suomi24-keskustelupalstalle - aiheena "Jehovantodistajuus"

28.09.2012 Johanneksen poika

Kirjoitin useita kirjoituksia internetin keskustelupalstalle jo silloin, kun olin vielä Jehovan todistajien seurakunnan jäsen. Nimimerkki "UskoToivo" oli silloin käytössäni. Kirjoitukset ajoittuivat vuosiin 2004 - 2006. Myöhemmin, jo erotusprosessin aikana, nimimerkki vaihtui "Johanneksen poikaan", koska se oli henkilökohtaisempi.

Keskusteluketjut ovat osittain vieläkin luettavissa suoraan Suomi24-sivustolta, mutta osa ketjuista on poistettu (täysin mielivaltaisesti). Suomi24-palsta on tällä hetkellä täysin kaoottinen, ja sitä häiriköi muutama "poistattaja", joten sinne ei ole mitään mieltä enää kirjoittaa.

Osittain siitä syystä, että kirjoituksia on sieltä poistettu, on perusteltua julkaista näitä kirjoituksia uudelleen. Toisaalta, lukijakunta on myös muuttunut ja uusiutunut. On ilmaantunut iso joukko uusia JT-seurakuntien "reuna-alueilla" majailevia ihmisiä, jotka haluavat saada vähän laajempaa näkemystä elämäänsä. JT-seurakunnissahan avoin keskustelu on täysin kiellettyä, joten ainoa mahdollisuus on keskustella tai hankkia tietoa JT-seurakuntien ulkopuolella. Lisäksi suuri osa aiheista, mitä nyt uudelleen julkaistaan, on edelleen ajankohtaisia JT-ympäristössä.

Toivottavasti nämä vanhat UskoToivo-kirjoitukset auttavat monia ihmisiä havaitsemaan, mikä on arkitodellisuutta JT-seurakunnissa, ja mistä siellä vallitseva paha olo johtuu. Todettakoon vielä se tosiasia, että näissä "UskoToivo" -nimimerkillä kirjoitetuissa varhaisissa kirjoituksissa näkyy vielä selvästi Vartiotorniseuran mielenhallinta, vaikka sinisilmäni olivat jo suurelta osin auenneetkin.Johanneksen poika

Kirjoitukset:Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle
 
 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu