Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkistoTutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoOikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

VerikysymysMitä Vartiotorniseuran päätoimistossa  tapahtuu?


 MTV3 julkaisi kaksi juttua Jehovan todistajista ja henkilötietolaista
18.09.2013 Johanneksen poikaHenkilötietolain noudattaminen ei ole koskaan ollut vahvimpia puolia Jehovan todistajien toiminnassa. Niinpä on selvää, että joskus "maallinen" laki ja Jehovan todistajien omat käytännöt törmäävät. Usein Jehovan todistajien ei tarvitse pelätä mitään sanktioita, mutta nyt sillä on tavallista suurempi syy alkaa noudattaa Suomen henkilötietolakia.

Tietosuojalautakunta teki 17.09.2013 ratkaisun, missä se edellyttää Jehovan todistajien aina kysyvän ovenavaajan luvan, jos hänestä tehdään muistiinpanoja saarnaamistyössä. MTV3 kertoi kymmenen uutisissa ja nettisivuillaan 17.09.2013 tästä asiasta.

Tässä kolme kuvakaappausta Kymmenen uutisista 17.09.2013Voit lukea MTV3:n nettisivulta kyseisen uutisen. Sen jälkeen voit lukea toisen henkilötietolakiin liittyvän MTV3:n tekemän jutun, missä erotettu luovutettiin Saatanalle. Hän ei jälkeenpäin saanut tarkastaa omia tietojaan, vaikka henkiölötietolaki näin määrää. Suomen Jehovan todistajien haaratoimisto kertoi tuhonneensa tiedot, vaikka niitä ei siinä vaiheessa saa tuhota, jos joku omia tietoja on nähtäväksi pyytänyt.
Tosin tietojen tuhoamista ei voi mitenkään todentaa. On mahdollista, että ne edelleenkin löytyvät joko oikeuskomitean "suljetusta kirjekuoresta" tai haaratoimiston rekisteristä.


Alkuperäinen MTV3:n internetsivu täällä.


Alkuperäinen MTV3:n internetsivu täällä.Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu