Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto
Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoJehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys

 

 Kapellimestari Anna-Maria Helsing pääsi pois mustavalkoisesta maailmasta ja näkee nyt värit
12.11.2013 Johanneksen poikaYLE Fem -kanava esitti 11.11.2013 ohjelman "Ilta Annen ja Hannahin kanssa". Ohjelman toisena aiheena oli: "Kapellimestari Anna-Maria Helsing irtautui Jehovan todistajista aikuisena." Siinä Anna-Maria kertoi, kuinka hänellä oli onnellinen lapsuus, mutta murrosikäisenä hän ahdistui, kun alkoi ajatella, että kaikki kaverit kuolevat Harmagedonissa, mikä on yleinen pelonaihe Jehovan todistajien keskuudessa. Hän uskoi, ettei itsekään selviytyisi Harmagedonista. Anna-Maria joutui elämään kaksoiselämää, kun hänen oli saarnattava ihmisille asioista, joihin ei enää itse uskonut.

Anna-Maria Helsing teki lopulta päätöksen irtautua Jehovan todistajista, vaikka se merkitsikin sukulaisten ja entisten ystävien menettämistä. Anna-Maria ei sitä olisi halunnut, mutta Jehovan todistajien säännöt kieltävät seurakunnan jäsenten pitää yhteyttä entisiin jäseniin, vaikka nämä olisivat sukulaisiakin.

Anna-Marian elämä muuttui paremmaksi eron jälkeen. Enää ei ahdista, ja hän saa olla oma itsensä. Hän pääsi mustavalkoisesta maailmasta pois ja alkoi nähdä myös värejä. Monet pienetkin asiat elämässä tuovat nyt iloa, kun niistä osaa nauttia.

Tälle sivulle on koottu ohjelmasta kuvakaappauksia, jotka suomeksi tekstitettynä kertovat paljon ohjelman sisällöstä. Ohjelma on katsottavissa rajoitetun ajan myös YLE Areenasta. Linkki löytyy tämän sivun lopusta.Alkuperäiset YLE Areenan internetsivut täällä. Voit katsoa ohjelman rajoitetun ajan. Anna-Marian osuus alkaa noin 20 minuutin 20 sekunnin jälkeen.

Lue myös aikaisempi YLE:n uutinen Anna-Mariasta täältä.
Anna-lehden jutun Anna-Mariasta voit lukea tästä linkistä.
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu