Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto
Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoJehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys

 

 Oikeuskomiteat ja siihen liittyvät jutut kiinnostivat kovasti suurta yleisöä
04.05.2014 Johanneksen poika
Lauantaina 03.05.2014 kotisivuillani kävi melkoinen vilske. Kaikki ennätykset menivät rikki. Yhtäaikaisia kävijöitä oli koko ajan useita satoja. Tämä kuva näyttää reaaliaikaisen tilanteen 03.05.2014 kello 12:41 (kuvakaappaus: Google Analytics).

Syitä yleisöryntäykseen lauantaina oli kaksi. Hesingin Sanomien kuukausiliitteessä oli laaja juttu Jehovan todistajista. Kirjoituksessa oli linkki nettisivuilleni. Myöhemmin Hesarin nettisivuilta pääsi lukemaan kuukausiliitteen jutun kokonaan. Sielläkin on linkki sivuilleni. Toinen syy on UUT:n 03.05.2014 julkaisema selvitys Jehovan todistajien oikeuskomiteoista. Monet mediat julkaisivat siitä juttuja. Niissäkin oli linkkejä kotisivuilleni. Suurin kävijämäärä tuli Ilta-Sanomien kautta. Mutta paljon tuli lukijoita myös Hesarin, YLE:n, Iltalehden ja Kotimaa24:n kautta. Kaiken kaikkiaan yhden vuorokauden aikana kävijöitä oli enemmän kuin Jehovan todistajia on Suomessa.

Google Analytics -palvelu näytti 24 tunnin ajalta lauantaina 19927 kävijää. Internet-hotellin yksityiskohtaisempi tilasto eiliseltä päivältä valmistui juuri, ja sen luku on jopa vielä korkeampi. Tässä tietoja:
  • Kävijämäärä lauantaina 03.05.2014: 21676
  • Sivuja: 98239
  • Kaista: 44,03 Gt
Tässä viisi suosituinta sivua:

Omakohtaisia kokemuksia oikeuskomiteaistunnoista
"Soppis" kertoo omia kokemuksiaan
"Pohjalaisakka" kertoo omia kokemuksiaan
"Minskuh" kertoo omia kokemuksiaan
Entinen JT-vanhin "Lastu" kertoo kokemuksiaan

UUT:n oikeuskomiteoista tehty selvitys oli osoitettu oikeusministerille. Oikeusministeri kommentoi asiaa kiitettävän nopeasti ja lupasi ryhtyä toimenpiteisiin. Myös sisäministeri otti kantaa selvitykseen, koska selvitys osittain kuuluu myös hänen reviirilleen.
Nyt sitten vain odotellaan, mihin toimenpiteisiin ministerit ryhtyvät. Ihmisoikeuksien toteutuminen on tärkeä asia. Sitä ei saa evätä esim. "uskonnonvapauden" varjolla. Uskonnollisilta yhteisöiltä pitää vaatia myös "uskonnollisten yhteisöjen eettisten periaatteiden" noudattamista. Jehovan todistajia edusti veikko Leinonen, kun tätä ohjetta tehtiin.
Kiitän kaikkia yksityisiä ihmisiä ja kaupallisia medioita tämän tärkeän tiedon levittämisestä kaikkialle Suomeen. Asioiden korjaamisen ensimmäinen ehto, oikean tiedon antaminen, on nyt tehty. Seuraava siirto on poliittisilla päättäjillä. Heillä on valtaa toteuttaa ihmisoikeudet nyt saamansa tietopaketin perusteella. Aika näyttää, riittääkö halu siihen. Toivokaamme parasta.

Johanneksen poika, sähköposti: jp@johanneksenpoika.fi

 Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity