Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto
Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoJehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys

 

 Traktaattikampanja alkaa pian
20.07.2014 Johanneksen poika (Päivitetty 21.07.2014)Jehovan todistajat saavat seurakunnissa paljon valmennusta tulevaa elokuun traktaattikampanjaa varten. Sekä heinäkuun että elokuun Valtakunnan Palveluksemme -lehtisissä annetaan tarkkoja ohjeita, kuinka tätä
erikoistraktaattia esitetään suurelle yleisölle.

Traktaatti tulee kiinnittämään huomiota jw.org-internetsivustoon. Tuo Jehovan todistajien virallinen internetsivusto on nopeasti kasvanut sisällöltään hyvin laajaksi.

Ei ole montaa vuotta siitä, kun Vartiotorniseura vielä suhtautui hyvin nuivasti ja pelonsekaisin tuntein koko internetin käyttöön. Jehovan todistajien rivijäsenille pidettiin useita puheita "internetin vaaroista". Myös Vartiotorniseuran kirjallisuus muisti varoittaa internetin vaaroista. Tässä kolme esimerkkiä:

*** Herätkää!-lehti 2000 22/1 s. 19 Miten voin välttää Internetin vaarat? ***

Vaikka Internet voi olla hyödyllinen, se on myös kuin kirjasto ilman kirjastonhoitajia tai muita tarkkailijoita. Sen sisältöä voi selailla vailla huolta siitä, että toiset seuraavat tekemisiäsi. Tämä on kuitenkin yksi Internetin suurimmista vaaroista. Miksi? Koska erittäin monet WWW-sivut sisältävät aineistoa, joka on moraalisesti turmeltunutta ja vahingollista hengellisyydelle.

*** Valtakunnan Palveluksemme tammikuu 2003 s. 1 kpl 3 Eläminen vihkiytymisemme mukaisesti ***

... meidän on varottava epätervettä viihdettä, huonoa seuraa ja Internetin vaaroja. Meidän on myös kartettava luopioaineistoa. Se että olemme valppaita näiden ja muiden Saatanan taktiikoiden suhteen, auttaa meitä elämään vihkiytymisemme mukaisesti.

*** Valtakunnan Palveluksemme kesäkuu 2005 s. 7 Ilmoituksia ***

Kun Jehovan todistajista etsitään tietoa Internetistä, suosittelemme menemistä suoraan järjestön virallisille sivuille osoitteella www.watchtower.org, www.jw-media.org tai www.jehovantodistajat.fi sen sijaan, että käytettäisiin erilaisia hakuohjelmia, jotka antavat tuloksena ruudulle pääasiallisesti luopioiden ylläpitämiä sivustoja. (Huom. Nykyinen osoite on jw.org).

Jossain vaiheessa Vartiotorniseura huomasi sen tosiasian, että sen on pakko hyödyntää internetiä. Se panostikin voimakkaasti sivujensa uudistamiseen ja hyvään tekniseen toteutukseen. Jotkut tarkkailijat ovat sitä mieltä, että tämä tapahtui kuitenkin monta vuotta liian myöhään.

Heinäkuun 2014 Valtakunnan Palveluksemme antaa ohjeita traktaatin levittämiseen elokuussa.
Elokuun Valtakunnan Palveluksemme -lehtinen antaa lisäohjeita traktaatin levittämiseen. Etusivulla on esitetty J.F. Rutherfordin dramaattinen julistus vuodelta 1922. Vartiotorniseuran opetusten mukaan Valtakunta on hallinnut nyt tasan 100 vuotta.


  
Elokuussa 2014 jaettava traktaatti:

    


  


Alkuperäiset jw.org:n internetsivut täällä. Lue traktaatti jw.org:n nettisivuilta.

 


Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity