Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * UutisarkistoonTurun Sanomat: Veljestä tuli musta lammas
13.09.2015 Johanneksen poika


Jari-Pekka Peltoniemi oli perheensä ensimmäinen Jehovan todistaja. Yhteisöön liittyessään hän ei tiennyt, että tulisi menettämään sille lähisukulaisensa. Uutuuskirjan mukaan moni liikkeestä lähtemistä suunnitteleva pohtii jopa itsemurhaa.

- En ole katkera, mutta jotenkin pidän julmana sitä, että Vartiotorni-seura varasti sukulaiseni. Karttaminen ei ole ihmisten henkilökohtainen valinta vaan pakko.
Tällä espoolaisella Jehovan todistajien valtakunnansalilla Jari-Pekka Peltoniemi ehti käydä 18 vuoden ajan. Kokouksia salilla oli kaksi kertaa viikossa. Peltoniemi oli mukana talkoissa rakentamassa salia 1988. - Kuva: Kimmo Brandt.


- Olin yllättynyt siitä, että ei tuntunut miltään. Näin Jari-Pekka Peltoniemi luonnehti piipahdustaan entisellä valtakunnansalillaan. Viimeksi hän vieraili siellä 2007 keväällä. - Kuva: Kimmo Brandt


 


Tämä uutinen on julkaistu tänään monissa Lännen median julkaisuissa. Esimerkkinä tässä Kainuun Sanomat, Keskipohjanmaa, Forssan lehti ja Pohjalainen:
Lue sama uutinen Kainuun sanomista.


Turun Sanomien internetsivut täällä.    


Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity