Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut - arkisto
Tutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
   Veikko Leinonen kertoi Helsingin kirjamessuista
01.11.2015 Johanneksen poika  
Kuuntele ote Veikko Leinosen puheesta täältä.

 

Veikko Leinonen kertoi Hämeenlinnan konventissa 31.10.2015 pitämässään puheessa Helsingin kirjamessuista. Hän puhui aluksi paperikassista ja sen sisällöstä. Ensimmäistä kertaa Suomessa Jehovan todistajilla oli oma osastonsa tällaisilla messuilla nyt syksyllä 2015. JW.ORG-sivustolla on mainittu, että Brasiliassa, Meksikossa ja Kroatiassa Jehovan todistajat ovat osallistuneet kirjamessuille omalla osastollaan. Leinosen mukaan näillä messuilla Jehovan todistajat ovat saaneet huikeasti myönteistä julkisuutta.

Leinonen kertoi sitten, että Suomessa on ollut kielteistä julkisuutta, samoin kuin ympäri maailman. Syyksi Leinonen mainitsee sen, että luopiot ovat verkostoituneet antikulttijärjestöjen kanssa. Ne kampanjoivat ympäri maailman antamalla medialle kielteistä tietoa. Leinosen mukaan myönteisillä asioilla, kuten kirjamessuille osallistumisella saadaan paljon myönteistä aikaan.

Sitten Leinonen hehkutti, että JW.ORG:n kirjamessut oli melkoinen menestys. Osasto oli hieno ja puoleensavetävä, ja sitten siellä oli esittelijöitä, jotka olivat hienosti puettuja ja edustavia. He ottivat Leinosen mukaan yhteyttä ohi kulkeviin ihmisiin.Leinonen luki kaksi kokemusta kirjamessuilta. Ensimmäisessä kokemuksessa pariskunta etsi sellaista kirjasta, missä olisi tehtäviä lapsille. No sellaisia löytyi tietysti JW.ORG-nettisivuilta. Nainen oli aivan haltioissaan. Toisessakin tapauksessa oli kyseessä pariskunta. Heille tarjottiin ensin suklaata. Seuraavaksi he saivat JW-kortin ja mahdollisuuden kerätä kirjoja ilmaiseksi kassiin. Pariskunta sanoi, että tämä oli paras osasto koko messuilla. Lopuksi pariskunnan mies jäi vielä juttelemaan kalastuksesta.

Sitten Leinonen raportoi, minkä verran kirjallisuutta levitettiin messuilla. "Raamattu opettaa" -kirjaa levitettiin 136 kappaletta, "Opimme suurelta opettajalta" -kirjaa 350, "Onnellinen perhe" -kirjasia 50, "Onko elämä luotu" -kirjasia 24, Raamattuja 7, JW.ORG-logolla esittelykasseja 119. Leinonen kertoi myös, että "merkityksellisiä keskusteluja" oli 89 ja JW.ORG-esittelyjä 36.

Leinonen piti tätä messuilla oloa "hienona kenttänä". Hän kehotti satsaamaan julkiseen todistamiseen aina vain enemmän ja enemmän.


  
Kuuntele ote Veikko Leinosen puheesta täältä.
 
 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity