Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Tutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto

   Konventin videot tekevät tuhojaan ihmissuhteille
13.07.2016 Johanneksen poika


Veljesseura.org-sivustolla nimimerkki "tumpelo" kirjoitti surullisen tarinan siitä, kuinka hänen äitinsä katkaisi perhesiteet konventin opetuksen perusteella. Tämä on traagista hengellistä väkivaltaa. Kaiken takana on Jehovan todistajien hallintoelin.

Tässä ote "tumpelon" kirjoituksesta 12.07.2016:

Äidin valinta kahden rakkaan välillä

Sain tänään äidiltäni sähköpostia. Yhteydenpitomme on ollut tähänkin asti erittäin rajoittunutta. Viimeksi tapasin äitini yli vuosi sitten isän perunkirjoituksessa, sitä ennen näin, ja tosiaan vain näin, hänet isän hautajaisten valtakunnansali-osuudessa. Itse muistotilaisuuteen en saanut mennä, lapsiani sinne kyllä toivottiin.

Viimeisen vuoden aikana olen saanut perheenlisäystä. Äiti laittoi jossain vaiheessa viestiä, että haluaisi nähdä pitkästä aikaa. Nyt viikonloppuna sitten menimme käymään ja äiti vaikutti erittäin ilahtuneelta. Kaikki vaikutti hyvältä. Äiti on hyvin lapsirakas ihminen ja nauttii lapsenlastensa seurasta, valitettavasti äitin kannalta kaikki lapsenlapset ovat vain minulla.

Tänään sain seuraavan sähköpostin:

"Kiitos sinulle, kun tulit näyttämään pienokaistasi. Minun täytyy kertoa sinulle, mikä minua painaa. Minä haluan olla uskollinen Jehovalle, Jumalalleni. Nyt olen vaikean ratkaisun edessä. Minun täytyy valita kahden rakkaan välillä. Sinähän olet erotettu, siksi meidän tapaaminen täytyy rajoittaa välttämättömiin tilanteisiin. Haluan nähdä poikiasi, mutta kun tuot niitä katsomaan minua, niin voisit sillä välin käydä vaikka katsomassa kavereitasi. Toivon, että ymmärrät kantani, koska tässä on kysymys minun elämästäni nyt ja tulevaisuudessa. Hyvää vointia sinulle!

Äiti"

Lue teksti kokonaan Veljesseuran sivulta.

 
 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity