Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Tutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennusteluMuita aiheita:
   Stand up -koomikko kertoo elämästään Jehovan todistajana
05.11.2016 Johanneksen poika

Jani Salo on entinen Jehovan todistaja. Hän esiintyy nykyisin stand up -koomikkona. Podcastin pitäjä Joni Koivuniemi haastatteli Jani Saloa. Jani Salon luvalla hänen haastattelustaan esitetään otteita tällä sivulla.

 
Joni Koivuniemi

Jani Salo syntyi Jehovan todistaja -perheeseen. Omien sanojensa mukaan koko lapsuus oli itsensä häpeämistä. Hänet vietiin jo hyvin nuorena ovelta ovelle -työhön.
Hänet kastettiin kypsässä 13 vuoden iässä.

Janilla on kaksi siskoa, joista toinen on ollut Betel-palveluksessa miehensä kanssa. Sisko on toiminut siivoojana ja mies kääntäjänä. Toinenkin sisko on Jehovan todistaja.

Jani Salo erosi Jehovan todistajista kirjoittamalla kirjeen vanhimmille. Hän menetti samalla koko perheensä. Isä, äiti ja molemmat siskot katkaisivat kaikki siteensä Janiin. Karttaminen on täydellistä.

Kun Janin isä kuoli, äiti pyysi Jania hautajaisiin, mutta hän ei voinut mennä, koska äiti ei suostunut muuten olemaan tekemisissä.

Janin sanojen mukaan kaikki sukulaiset ja ystävät ikäänkuin "kuolivat" kerralla ympäriltä. Elämän rakentaminen piti aloittaa alusta.

Janin paras kaveri teki itsemurhan jouduttuaan ulos Jehovan todistajista. Hänen hautajaisiinkaan Jania ei kutsuttu, koska hän oli entinen Jehovan todistaja.

Jani löysi elämäänsä teatterin, ja sitä kautta myös stand up -koomikon ura alkoi kiinnostaa. Hän on nyt tehnyt muutaman vuoden stand up -keikkoja päätoimisesti. Hän jätti päivätyönsä lähihoitajana.

Voit kuunnella otteita Jani Salon haastattelusta tästä:Suora YouTube-osoite tässä.Jani Salon internetsivuihin voit tutustua täällä.
 


  
Jos haluat kuunnella koko haastattelun, se löytyy täältä. Jani Salon osuus alkaa noin 25 minuutin kohdalta.
 
 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity