Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Tutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennusteluMuita aiheita:
   Kun kierrosvalvoja on tulossa vierailemaan seurakuntaan
09.12.2016 Johanneksen poikaJehovan todistajien Suomi on jaettu maantieteellisesti kierroksiin. Jokaiseen kierrokseen kuuluu muutama seurakunta.

Jokainen kierros kokoontuu vuorollaan kierroskonventteihin kaksi kertaa vuodessa. Kierroksen johtoon on nimitetty kierrosvalvoja, joka pitää myös merkittävimmät puheet kierroskonventeissa.


Kierrosvalvoja myös vierailee Jehovan todistajien seurakunnissa kaksi kertaa vuodessa oman kierroksensa alueella. Hän osallistuu tuon viikon aikana saarnaamistyöhön ja pitää puheita kokouksissa. Lisäksi hän pitää kokouksen vanhimmille. Hän tarkastaa myös seurakunnan paperit. Vierailuviikoilla saatetaan myös käsitellä joidenkin avustavien palveiljoiden nimittämistä vanhimmiksi. Vierailu kestää normaalisti tiistaista sunnuntaihin. - Kuva: JW.ORG.

Usein kierrosvalvoja lähettää etukäteen ennen vierailuviikkoa kirjeen seurakuntaan. Kirje voidaan lukea arkipäivän kokouksessa.

Millainen tuo kirje voi olla?

Tässä on yksi esimerkki:

Rakkaat ystävät!

Minulla on jälleen ilo kirjoittaa teille lähestyvästä kierrosviikosta. Meillä on edessämme paljon palvelukseen liittyvää toimintaa, jännittävääkin sellaista. Toivoisin, että jo nyt miettisitte mahdollisuuksia varata kierrosviikolla tavallista enemmän aikaa tähän yhteiseen palvelukseen. Olisi todella rohkaisevaa, jos mahdollisimman moni palvelisi osa-ajan tienraivaajana kierrosviikon kuluessa. Voisitko "ostaa aikaa" tähän esimerkiksi järjestämällä itsellesi vapaapäivät työstäsi?

Kuten aikaisemminkin "ryhmäkenttää" tehdään erityisesti aamupäivisin. Iltapäivisin olisimme mielellämme mukana raamatuntutkisteluissa ja uusintakäynneillä. Yksi palveluksen piirre, jota harjoittelemme, on "puhelintyö". Jossain kokoontumisessa viikolla teemme "puhelintyötä" yhdessä ryhmänä. Sitä edeltävissä kenttäpalveluskokouksissa valmistaudumme ja harjoittelemme sitä.

Kokoukset ovat tärkeällä sijalla kierrosviikon ohjelmassa. Tiistaina puheen teema on "Pysy Jumalan valtakuntaan johtavalla pyhyyden valtatiellä". Puhe perustuu Jesajan 35. luvun jakeisiin 5-9. Puheessa käsitellään sitä, mihin tämä valtatie johtaa, ketkä ovat oikeutettuja vaeltamaan sillä ja miten voimme välttää ajautumasta siltä sivuun. Sunnuntain esitelmän aihe on mielenkiintoinen: "Onko tämä maailma tuhoon tuomittu?" Toisinaan Raamatussa sana "maailma" viittaa ihmiskuntaan, joka on vihollisuussuhteessa Jumalan kanssa. Pietari käytti siitä nimitystä "jumalattomien maailma". Miten Jumala tuhoaa tämän maailman? Milloin? Miten voimme säilyä elossa? Esitelmässä käsitellään Raamatunkohtia, jotka vastaavat näihin kysymyksiin. Sunnuntain "loppupuhe" käsittelee tärkeää aihetta: "Kuka on sinun ystäväsi?" Puhe käsittelee sitä, miten Jehovan ystävyys innostaa ja vahvistaa meitä säilyttämään intomme palveluksessa.

Odotamme kovasti sitä, että pääsemme jälleen palvelukseen yhdessä teidän kanssanne. Sydämellisesti tervetuloa viikon toimintaan mukaan.

Rakkain terveisin: Kierrosvalvoja

Huomautus:

Todettakoon, että Jehovan todistajien "kierrosvalvoja" vastaa kirkon hierarkiassa suurin piirtein piispaa.

 
 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity