Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Tutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      Muistin virkistykseksi: Mitä tietoja seurakunta kerää, kun joku on erotettu tai itse eronnut?
29.11.2017 Johanneksen poika
Kuva: Pixabay

Jehovan todistajien kolme johtoportaan jäsentä, Jukka Ropponen, Jouni Palmu ja Veikko Leinonen, kävivät eduskunnassa 15.05.2014 antamassa täysin väärää tietoa silloisille ministereille Päivi Räsäselle ja Anna-Maja Henriksonille siitä, että Jehovan todistajat eivät enää keräisi oikeuskomiteoissa muita tietoja erotetusta kuin nimen ja erottamistiedon.


Vasemmalta oikealle: Ropponen, Palmu, Leinonen, kuva: konventtivideo

  
Päivi Räsänen, kuva: MTV

Ministeri Räsänen:

He kertoivat, että he ovat muuttaneet käytäntöä niin että tällaista rekisteriä, ikäänkuin näitä pöytäkirjoja ei enää synny, vaan ainoastaan merkintä, että joku henkilö on eronnut tai erotettu, ja että tämän merkinnän myös tämä henkilö itse saa kopion siitä tietää.

He tosin jäivät kiinni tästä valheestaan.

Yksi tapa, jolla valehtelu voitiin todentaa, liittyi tähän oikeusministeri Henrikssonin ilmoitukseen:

   Anna-Maja Henriksson, kuva: YLE

Ministeri Henriksson:

Me tulemme saamaan huomenna heidän suomenkielinen kappaleensa tästä ohjekirjasta ja sovittiin myös nyt siitä, että sekä oikeusministeriössä että opetus- ja kulttuuriministeriössä käydään tämä kirja läpi ja katsotaan, miten se suhtautuu meidän oikeusjärjestelmäämme. Sellaisesta on sovittu.

  
Vanhinten salainen ohjekirja Paimentakaa Jumalan laumaa

Miten tuo kirja paljastaa Jehovan todistajien nokkamiesten valehtelun? Ihan vain lukemalla kirjaa.

Kirjassa kerrotaan suoraan, miten tietoja kerätään oikeuskomiteaan joutuneesta ja erotetusta ja toimitetaan Jehovan todistajien haaratoimistoon. Mitään suostumusta syytetyltä ei kysytä. Luultavasti ministerit ja heidän erityisavustajansa tutustuivat tuohon kirjaan ja huomasivat tietojen keräämiseen liittyvän valheen.

Tässä on todisteet, jotka on kopioitu vanhinten salaisesta ohjekirjasta "Paimentakaa Jumalan laumaa" sivuilta 101 ja 102.Vuonna 2009 vanhimmat saivat tarkat ohjeet oikeuskomiteoiden pöytäkirjojen kirjoittamiseen (sivulla 3) ja tietojen toimittamiseen haaratoimistoon.

Ohjeista selviää, että mm. nämä tiedot on kerättävä ja toimitettava edelleen Suomen haaratoimistoon "erikoiskuoressa" (näitä kirjekuoria käytetään vain tähän tarkoitukseen, niiden käyttö muihin tarkoituksiin on kielletty)
  • Seurakunnan nimi ja numero
  • Otsikko, joka kertoo kirjeen tarkoituksen (ilmoitus erottamisesta / eroamisesta)
  • Erotetun tai eronneen nimi, syntymäaika tai sosiaaliturvatunnus, maininta jos hän oli vanhin, avustava palvelija, tienraivaaja ym.
  • Päivä jolloin erottamisesta tai eroamisesta on ilmoitettu
  • Jos kyse on erottamisesta, niin syy tai syyt
  • Yksityiskohtainen yhteenveto tapauksesta, mitä tapahtui ja miksi henkilö katsottiin katumattomaksi
  • Tunnustiko väärintekijä missään vaiheessa komitealle, jos ei, niin mitä todisteita väärinteosta oli
  • Ym.
  • Ym., lue lisää täältä.
Yksi lisätodiste siitä, että tietoja tosiaan kerätään erotetuista, on Lauma-kirjan sivuilla 114 ja 115.Tässä puhutaan kappaleessa 1 "seurakunnan alueella asuvien erotettujen ja eronneiden luettelosta". Näin ollen heistä kerätään tietoja, paljonkin. Lauma-kirjan julkaisun jälkeen hallintoelin on muuttanut käytäntöä, jonka mukaan erotettujen ja eronneiden luona tuli pääsääntöisesti käydä kerran vuodessa. Voit lukea tästä muutoksesta täältä.

Siinä tapauksessa, että erotettu tai eronnut on muuttanut toiselle paikkakunnalle, hänen tietonsa lähetetään sen paikkakunnan seurakunnalle.

Siinäkin tapauksessa, että oikeuskomiteaan joutunutta ei ole erotettu, hänestä on kerätty paljon tietoja. Lauma-kirjan sivulla 99 kerrotaan "katuvan väärintekijän" "hengellistä edistymistä". Jos hän muuttaa toiselle paikkakunnalle, hänen tietonsa lähetetään tuon paikkakunnan seurakunnan vanhimmille.UUT:n edustajina tapasimme myöhemmin sekä oikeusministeri Henrikssonin että sisäministeri Räsäsen. Jouduimme heille kertomaan, että Jehovan todistajat antoivat heille täysin väärää informaatiota tietojen keräämisestä oikeuskomiteoissa. Jehovan todistajat keräävät edelleen runsaasti tietoa syytetystä. Tämän vahvisti myös vanhimpana toiminut henkilö Kotimaa24:n haastattelussa.

Miksi Jehovan todistajien järjestön korkeimmat johtajat ja tiedottaja antavat jatkuvasti täysin harhaanjohtavia ja vääriä tietoja sekä medialle, viranomaisille että ministereille? Eikö viranomaisten tahallinen harhauttaminen ole jonkinlainen petos tai rikos?

Jehovan todistajien omalaatuinen tulkinta "valheesta" ja "totuudesta" ei voi selittää kaikkea valehtelemista. Tämän sivun loppuosassa käsitellään Jehovan todistajien täysin sairasta määritelmää.

Jehovan todistajien johtomiehet lukevat omasta Uuden Maailman Raamatustaan silloin tällöin tämän Ilmestyskirjan kohdan:

(Ilmestys 21:8)  – – Mutta pelkureiden ja epäuskoisten ja iljettävän saastaisten ja murhaajien ja haureellisten ja spiritismiä harjoittavien ja epäjumalanpalvelijoiden ja kaikkien valehtelijoiden osa tulee olemaan siinä järvessä, joka palaa tulesta ja rikistä. Tämä tarkoittaa toista kuolemaa.”

Aiheuttaako se minkäänlaita omantunnon kolketta vai ovatko he täysin paatuneita?
 


  
Lue lisää täältä.
 
 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity