Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut, arkistoTutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      Venäjältä Helsinkiin tuleville konventtivieraille etsitään majoitusta yksityiskodeista
22.02.2018 Johanneksen poika
Kuvassa vuoden 2017 venäjänkielinen aluekonventti Helsingin jäähallissa

Jehovan todistajien hallintoelin on päättänyt, että edellisen vuoden tapaan myös vuoden 2018 kesällä järjestetään Helsingin jäähallissa venäjänkielinen konventti. Konventtiin odotetaan tuhansia Jehovan todistajia. Koska olot Venäjällä ovat ankarat, Jehovan todistajat eivät voi siellä järjestää konventteja. Suomen haaratoimisto ojentaa näin auttavan käden kutsumalla Venäjältä Jehovan todistajia Suomeen kesäkuussa.

Konventtiorganisaatio on lähettänyt pääkaupunkiseudun ja sen lähialueiden seurakunnille kirjeen, jossa vedotaan paikallisiin Jehovan todistajiin. Heidän toivotaan majoittavan suuren joukon venäläisiä uskonveljiä ja -sisaria omissa kodeissaan.
Jehovan todistajien Helsingin aluekonventti 2018. Pääkaupunkiseudun ja sen lähialueen seurakunnille

Asia: Majoituksen tarjoaminen Venäjältä tuleville aluekonventtivieraille

Rakkaat veljet!

Onnellisempaa on antaa kuin saada (Apostolien teot 20:35). Viime kesänä tunsimme voimakkaasti näiden Jeesuksen sanojen paikkansapitävyyden, kun otimme vastaan Venäjältä tulleita ystäviämme. Pidimme heitä vierainamme ja tarjosimme heille majoituksen venäjänkielisen aluekonventin aikana. Kuten tiedätte, ystäviemme olosuhteet Venäjällä eivät ole helpottuneet, eikä siellä edelleenkään voida pitää konventteja. Siksi hallintoelin on järjestänyt niin, että myös tulevana kesänä pidetään venäjänkielinen aluekonventti Helsingin jäähallissa 22.06. - 24.06.2018.

Pääkaupunkiseudun hotellien kanssa on käyty neuvotteluja mahdollisimman edullisista hotellihinnoista. Valtaosalle Venäjältä tuleville konventtivieraille, kuten esimerkiksi kokoaikaisessa palveluksessa oleville, hotellimajoitus ei kuitenkaan ole mahdollista taloudellisten syiden vuoksi. Miten voisimme auttaa näitä rakkaita veljiämme ja sisariamme?

Pyydämme vakavasti harkitsemaan, voisitko majoittaa aluekonventin ajaksi yhden tai useamman Venäjältä tulevan ystävän torstaista maanantaihin 21.06. - 25.06.2018. Ehkä voit olla itse paikalla nauttimassa ystävien seurasta tai voit antaa kotisi konventtivieraiden käyttöön. 

Aluekonventtiin tulevien ystävien lukumäärä riippuu paljolti siitä, voidaanko heille tarjota majoitus yksityiskodeissa. Jos voit majoittaa yhden tai useamman konventtivieraan, saat tämän kokouksen jälkeen seurakuntasi majoitusyhteysveljiltä majoituslomakkeen. Majoitusyhteysveljet antavat myöhemmin tarvittavia lisätietoja. Toivomme, että lomakkeet palautetaan majoitusyhteysveljille viimeistään 25.03.2018.

Huolestuttaako sinua se, millä kielellä kommunikoit konventtivieraiden kanssa? Sinun ei tarvitse olla huolissasi kielitaidon puutteesta. Jehovan sanojen mukaan meitä yhdistää puhdas kieli, jonka ansiosta voimme yhdessä palvella Jehovaa olka olkaa vasten. Kokemukset, joita saimme viime kesänä, osoittavat nämä sanat todeksi. Voimme jälleen kokea antamisesta tulevaa iloa, kun autamme Venäjältä tulevia veljiämme ja sisariamme. Olemme varmoja siitä, että Jehova tukee kaikkia järjestelyjä, joita teemme rakkaiden ystäviemme hyväksi.

Lähetämme teille lämpimät terveisemme!

Veljenne,

Helsingin aluekonventti 2018

 

  

Kuvassa vuoden 2017 Venäjältä tulleiden vieraiden vastaanotto

JW Broadcasting -kanavalla on nähtävissä video, jossa kerrotaan vuoden 2017 venäjänkielisestä konventista Helsingissä. Lue lisää täältä.

 
 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity