Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut, arkistoTutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      Lieksan lehti: Jehovan todistajille uusi valtakunnansali
22.03.2018 Johanneksen poika"Kun väki vähenee, niin pidot paranee". Näin ainakin väitetään. Tämä pitää luultavasti paikkansa myös Lieksan Jehovan todistajien suhteen. Kun aikaisemmin seurakuntaan kuului huomattavasti enemmän ihmisiä, noin 60 julistajaa, tarvittiin 200 neliön suuruinen valtakunnansali. Kun julistajamäärä on pudonnut niin alas, että Lieksan seurakunnassa on enää 31 julistajaa, tilantarve on vähentynyt. Tämä joukko pärjää tulevaisuudessa 140 neliön valtakunnansalilla.

Lieksan vanha valtakunnansali on päätetty purkaa ja tilalle rakennetaan uusi paljon pienempi sali. Näin kertoi Lieksan lehti 06.03.2018. Jehovan todistajien Lieksan seurakunnan valtakunnansali sijaitsee Losontiellä. Kuva: Harri RonkainenHarri Ronkainen

Jehovan todistajien Lieksan seurakunta saa uuden valtakunnansalin.

- Vanha valtakunnansali puretaan huhtikuun aikana ja uuden rakentaminen alkaa toukokuussa. Uusi valtakunnansali tulee samalle tontille kuin vanha mutta hieman eri paikkaan. Projekti valmistuu elokuussa, aikatauluttaa Jehovan todistajien rakennusryhmän valvoja ja Lieksan työmaan työmaapäällikkö Olli Kankkonen.

Rakennusryhmään kuuluva 11 hengen ydinjoukko muuttaa Lieksaan huhtikuussa. Kankkonen laskeskelee, että työmaan vahvuus tulee olemaan parhaimmillaan noin 30 henkeä, joista osa on Lieksan seurakunnan jäseniä ja osa tulee ympäri Suomea.

Jehovan todistajat on tunnettu tehokkaasta organisaatiostaan. Kaikki rakentajat Lieksassakin ovat Jehovan todistajia. Alihankkijoita käytetään tarpeen mukaan.

- Kaikki ovat vapaaehtoistyössä, Kankkonen korostaa.

Vanha valtakunnansali on valmistunut vuonna 1973, ja siinä on 200 neliötä. Uuteen valtakunnasaliin tulee 140 neliötä, ja siitä tulee puurakennus.

- Siitä tulee nykyaikainen ja taloudellinen, Kankkonen kehuu tulevaa valtakunnansalia.

Lieksan seurakunnassa on 31 jäsentä. Valtakunnansalissa on kaksi kokousta viikossa.

Jehovan todistajien toiminta rahoitetaan pääasiassa Jehovan todistajien antamilla vapaaehtoisilla lahjoituksilla. Se pystyy huolehtimaan kuluistaan muun muassa sen ansiosta, että sillä ei ole palkattua papistoa.

 


  
Lieksan lehden internetsivut täällä.
 
 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity