Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut, arkistoTutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      Toukokuun JW Broadcasting -kuukausivideolla oli kaksi ohjelmanosaa, jotka liittyivät Suomeen
08.05.2018 Johanneksen poika

Jehovan todistajien hallintoelimen jäsen Mark Sanderson esitteli toukokuun 2018 kuukausivideolla ystävänsä Shane Bradyn, joka oli vaimonsa Iolandan kanssa siirretty Suomen haaratoimistoon auttamaan lakiasioiden hoidossa.Videolla ei käynyt ilmi, miksi hänet oli siirretty juuri Suomen haaratoimistoon. Toki täällä Jehovan todistajien järjestöllä on omat haasteensa lakiasioiden hoidossa. Esimerkiksi tällä hetkellä on tietosuojavaltuutetun toimistolla menossa Jehovan todistajien uuden henkilötietojärjestelmän tarkastelu. Ennakkotietojen perusteella tietosuojavaltuutetun toimisto ei tule hyväksymään Jehovan todistajille jaettua lomaketta. Se on liian ylimalkainen ja sisältää monia arveluttavia kohtia.

Toinen erittäin ajankohtainen juttu Suomen Jehovan todistajille liittyy maaliskuussa esitettyyn YLE:n A-studio-ohjelmaan. Opetusministeriö pyysi selvitystä Jehovan todistajien järjestöltä siitä, miksi ja miten ne käsittelevät omissa sisäisissä oikeuskomiteoissaan seksuaalirikoksia. Opetusministeriön edustajat tapaavat Jehovan todistajien johtomiehet aivan lähiaikoina.

Mutta tuskin näitä kahta asiaa varten Suomeen lennätettäisiin Atlantin takaa lakiasioiden hoitoon vihkiytynyttä veljeä. Eiköhän kyse oli itäisen naapurimaamme tilanteesta ja siihen liittyvistä käänteistä. Aika näyttää, miksi lakiasioihin perehtynyt veli Suomen haaratoimistoon lähetettiin.

Shane Bradyn haastattelu alkaa videolla kohdasta 22:25.

Toinen Suomeen liittyvä videon osa koskee suomalaista pariskuntaa, joka lähti Afrikkaan lähetystyöhön.Mark Sanderson esittelee suomalaiset Juuso ja Pauliina Halmeen, jotka palvelevat nyt Sierra Leonessa Länsi-Afrikassa. Heillä oli pelkoja, jotka liittyivät terveysasioihin. Mitä seurasi, kun heidän pahimmista peloistaan tuli totta?Juuso ja Pauliina Halmeen haastattelu alkaa videolla kohdasta 35:20.
 

  
Katso toukokuun 2018 kuukausivideo JW Broadcasting -sivustolta.
 
 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity