Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut, arkistoTutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      Jehovan todistajien konventtipropagandaa on levitetty STT infon kautta
08.06.2018 Johanneksen poikaJehovan todistajat ovat syöttäneet medioille STT:n kautta "tietoa" tämän kesän konventeista. Tämä Jehovan todistajien tiedote jättää luonnollisesti kertomatta tiettyjä asioita konventtiohjelmasta, kuten esimerkiksi sen, että sunnuntain aamupäivän ohjelmassa on usean puheen sarja, jossa ihmisiä pelotellaan oikein urakalla Harmagedonin sodalla. Todennäköisesti ohjelmien aikana näytetään videoita, niin kuin viime vuosina on ollut tapana. Nämä Harmagedon-videot tulevat varmasti aiheuttamaan monissa konventtivieraissa ahdistusta ja pelkoa. On huomattava, että konventissa on läsnä suuri määrä ihan pieniä lapsia. Eikä konventin videoihin ole vaivauduttu hankkimaan ikärajamerkintöjä. Suomessa uskonnon varjolla saa tehdä paljon sellaista pahaa, mitä muuten ei saisi tehdä. Esimerkiksi lasten televisio-ohjelmat on tarkastettu niin, että niistä ei ole haittaa pienille katselijoilla. Toisin on konventeissa.

Tässä on ote sunnuntain ohjelmalehtisestä:Nettiin on vuodettu yksi musiikkivideo, jossa käytetään pelottelua aseena. Musiikin ja videon avulla katselijoille luodaan mielikuvia tulevaisuudesta. Jehovan kansa on rynnäkkökiväärein varustettujen sotajoukkojen ympäröimä. Lopussa he katsovat ylös pilviin, jossa näkyy Jeesus Kristus sotajoukkojensa kanssa. Jeesus virittää jousen, jossa on tappava voima.


Kuva: JW.ORG:n konventtivideo

Lus lisää täältä ja täältä.

STT:n sivulla on mm. konventin tiedottajien puhelinnumerot. Heille voi siis ihan vapaasti soittaa ja kysellä konventeista. Lue vuoden 2016 konventista tehdyt tiedottajien haastattelut täältä. Toinen heistä vähän närkästyi, mutta se oli aiheetonta närkästystä. Lue lisää täältä.
 


 


Jehovan todistajien konventtipropagandan löydät STT:n sivulta.
 
 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity