Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut, arkistoTutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      Taakasta voimavaraksi -blogissa tarkasteltiin Jehovan todistajien konventtia Tampereella
16.06.2018 Johanneksen poika


Kuvat: Taakasta voimavaraksi -blogi

Joukko "sateenkaari-ihmisiä" oli vieraillut parin kolmen tunnin ajan konventissa Tampereella. Mitä he kuulivat ja näkivät? Miten he kokivat konventin?

Blogissa kerrotaan konventista mm. näin:

Jäimme miettimään uskomusta, joka tuli vahvasti esille: koko maailma on Saatanan vallassa. Tähän kai liittyy se puolueettomuuden vaatimuskin. Koska maailma on Saatanan vallassa, Jumalan omat eivät osallistu siihen ja sen hallintoon.Puheita kuunnellessa syntyikin tunne vahvasta vastakkainasettelusta meihin ja muihin. On "Jehovan yksimielinen kansa" ja sitten tämä Paholaisen maailma, josta pitää pysyttäytyä erossa. Käynnissä on eräänlainen sota, jossa Jehovan todistajia jatkuvasti vainotaan. Saatanan aseita tässä taistelussa ovat valheet, uhkailut, valeuutiset, nöyryytys, vangitseminen, kidutus ja jopa tappaminen.

Katselimme videoita eri puolilta maailmaa. Niissä joku todistaja joutui vankilaan vakaumuksensa takia. Toinen menetti toimeentulonsa eikä pystynyt aina edes laittamaan lapsiaan kouluun. Itäisessä naapurimaassamme poliisi marssi sisään rauhalliseen tapaamiseen ja ryhtyi takavarikoimaan materiaaleja.

Tuomitsemme kaiken Jehovan todistajiin kohdistuvan vainon.

On kuitenkin hyvä pysähtyä miettimään, mitä vaino on. Joku puhujista mainitsi, että Suomessakin jotkut ovat ottaneet ihan elämäntehtäväkseen Jehovan todistajien vainoamisen.

Jehovan todistajat ovat olleet julkisuudessa tiettyjen käytäntöjensä takia, joihin esimerkiksi lapsiasiavaltuutettu on puuttunut kirjelmässään. Mekin olemme kuulleet entisten jäsenten karuja kertomuksia, sellaisia kuin tässä blogissa. UUT on tietenkin nostanut myös esiin paljon seikkoja, jotka herättävät huolta.

Nämä asiat eivät kuitenkaan ole vainoa. Käsittääksemme ne eivät myöskään ole valehtelua. Näihinkö konventissa kuitenkin viitattiin?
 

  

  
Lue blogikirjoitus kokonaan täältä.
 
 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity