Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut, arkistoTutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      Elokuun ilmoitukset Jehovan todistajien seurakunnissa
09.08.2018 Johanneksen poika
Hämeentien valtakunnansalin sisäänkäynti Helsingissä, kuva: JP

Suomen haaratoimisto on lähettänyt seurakuntiin kuusi ilmoitusta, joista kolme liittyi jollakin tavalla rahaan ja lahjoittamiseen.


1. Muistojuhla

Kokoonnumme perjantai-iltana 19. huhtikuuta 2019 viettämään Herran illallista. Vuodesta 2019 lähtien kokousaikataulua muutetaan sillä viikolla, jolloin muistojuhla pidetään. Jos muistojuhla on viikolla, tällöin ei pidetä viikkokokousta. Mikäli tilaisuus on viikonloppuna, esitelmää ja Vartiotornin tutkistelua ei järjestetä. Näin muistojuhla saa täyden huomiomme. Vuoden 2020 muistojuhla on tiistaina 7. huhtikuuta 2020, ja vuonna 2021 tilaisuus järjestetään lauantaina 27. maaliskuuta 2021.


2. Erikoisesitelmä

Erikoisesitelmä herättää meissä innostusta muistojuhlaa kohtaan. Siksi se pidetään viikkoa ennen muistojuhlaa 8. huhtikuuta 2019 alkavalla viikolla. Jos seurakunnalla on tuolla viikolla konventti tai kierrosvalvojan vierailuviikko, erikoisesitelmä pidetään viikkoa aiemmin. Vuoden 2019 erikoisesitelmän teema on Tavoittele todellista elämää. Useimmissa seurakunnissa tullaan katsomaan etukäteen nauhoitettu puhe, jonka esittää joku haaratoimistokomitean jäsen. Toivomme, että tämä ennakkoilmoitus auttaa teitä valmistautumaan näihin tärkeisiin tilaisuuksiin.


3. Maailmanlaajuinen auttamisjärjestely

Järjestö voi maailmanlaajuisen auttamisjärjestelyn avulla huolehtia vahingoista, jotka sattuvat valtakunnansaleilla, konventtisaleilla ja haaratoimistoissa. Kuluja voi aiheutua esimerkiksi luonnononnettomuuksista, tulipaloista, varkauksista tai ilkivallasta. Palvelusvuonna 2019 arvioidut kustannukset saadaan peitettyä, jos tähän tarkoitukseen tehdään kuukausittain noin - * euron suuruinen lahjoitus julistajaa kohden. Tämä ei tarkoita sitä, että kunkin julistajan odotettaisiin lahjoittavan juuri tämän summan, vaan seurakunta voi tehdä oman päätöksen lahjoitussummasta. Julistajat voivat siten tehdä lahjoituksia paikallisen seurakunnan kuluihin tämän päätöksen mukaisesti.

* Tästä summasta vanhimmisto tekee päätöksen myöhemmin.


4. Uusi käyntikortti

Saataville on tullut uusi käyntikortti, jonka etupuolella on JW.ORG-logo. Kortin kääntöpuolella on tila, johon julistajat voivat kirjoittaa lyhyen viestin, raamatunjakeen tai muita tietoja. Tämä kortti kuuluu opetusvälineisiimme, ja se voidaan ottaa käyttöön heti, kun lähetys saapuu seurakuntaan.


5. Vuoden 2019 kansainväliset konventit

Meillä on ilo ilmoittaa, että vuonna 2019 pidetään 24 kansainvälistä konventtia 18:ssa eri maassa. Tämä on suurin määrä kansainvälisiä konventteja useisiin vuosiin. Delegaateiksi tullaan valitsemaan noin 130000 julistajaa yli 80:stä maasta. Anteliaisuutenne mahdollistaa sen, että noin 5000 ulkomailla toimivaa kokoaikaista erikoispalvelijaa voivat päästä kansainväliseen konventtiin tai aluekonventtiin, joka pidetään heidän kotimaassaan tai jossakin muualla. Rukoilemme, että vuoden 2019 konventit tuovat ylistystä suurelle Jumalallemme Jehovalle. (Lista kansainvälisistä konventeista löytyy seurakunnan ilmoitustaululta, Suomessa ei järjestetä kansainvälistä konventtia vuonna 2019).


6. Kierrosvalvojan vierailuun liittyvät kulut

Kuten ehkä saatatte tietää, Suomessa haaratoimisto huolehtii kierrosvalvojien vierailuihin liittyvistä kuluista. Monet seurakunnat ovat tehneet päätöksen kuukausittaisesta lahjoituksesta näiden kulujen peittämiseksi. Haaratoimisto voi sen ansiosta huolehtia esimerkiksi kierrosvalvojien asunto- ja autokustannuksista. Julistajat voivat tukea seurakunnan päätöstä antamalla lahjoituksia seurakunnan kuluihin. Kiitämme teitä siitä, että tuette kierrosvalvojien arvokasta työtä.

Rahojen kuvat: Pixabay.

 


  
Lue lisää:
   

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity