Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut, arkistoTutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      Lieksan uusi valtakunnansali on valmis
15.08.2018 Johanneksen poikaLieksan lehti kertoi torstaina 02.08.2018, että Jehovan todistajien rakennusurakka on ohi Lieksassa. Keväällä purettiin vanha valtakunnansali, ja sen tilalle rakennettiin pienempi sali, joka on hyvin varusteltu. Sisätilat on valaistu led-valaisimin. Audio-videopuolella kaikki on uutta. Akustiikka on erittäin hyvä.

Työmaapäällikkö Olli Kankkonen kehuu uutta salia. Myös Lieksen seurakunnan vanhin Kari Pellikainen on uuteen valtakunnansaliin erittäin tyytyväinen. Se on Pellikaisen mukaan parempi kuin osasi toivoa.Kuvat ja teksti: Harri Ronkainen

Jehovan todistajien Lieksan seurakunnan uusi valtakunnansali on valmis.

- Rakennustyöt menivät täysin suunnitelmien ja aikataulun mukaan. Budjetissa on pysytty, kertoo Jehovan todistajien rakennusryhmän valvoja ja Lieksan työmaan työmaapäällikkö Olli Kankkonen.

Lieksan seurakunnassa on 32 jäsentä. Sen vanhimmistoon kuuluva Kari Pellikainen on uuteen valtakunnansaliin erittäin tyytyväinen. Pellikaisen mukaan siitä löytyy kaikki oleellinen, mutta ei mitään turhaa.

- Se on parempi kuin osasi toivoa: tosi hyvä, toimiva, tarkoituksenmukainen, Pellikainen kehuu.Valtakunnansali on noussut Losontielle talkoovoimin. Kankkoselle on jäänyt Lieksasta todella mukavia muistoja mieleen.

- Ihmiset ovat olleet mukavia ja yhteistyö on sujunut hyvin. Rakennustyö on sujunut hyvin. Rakennustöissä on ollut yhteensä 125 eri työntekijää eri puolilta Suomea, Kankkonen laskeskelee.


Kokoukset alkavat

Entinen, vuonna 1973 rakennettu valtakunnansali purettiin keväällä. Samalle tontille mutta hieman eri paikkaan rakennettiin uusi ja pienempi, 142-neliöinen valtakunnansali. Ulkoapäin se on omakotitalotyyppinen. Sisältä löytyy laadukkaita materiaaleja, nykyaikaista tekniikkaa ja 50 istuinpaikkaa.

- Sisätilat on valaistu led-valaisimin. Audio-videopuolella kaikki on uutta. Akustiikka on erittäin hyvä, Kankkonen kehuu.

Uudessa valtakunnansalissa järjestetään ensimmäinen kokous tänään torstaina. Se vihitään käyttöönsä 19.8.

Jatkossa kokouksia järjestetään torstaisin ja sunnuntaisin. Ne ovat kaikille avoimia.Jehovan todistajien rakennusryhmään kuuluu 11 hengen ydinjoukko, joka on asunut rakennustöiden ajan Lieksassa. Lieksasta se lähtee Uusikaarlepyyhyn, jonne rakennetaan 200 neliön valtakunnansali.

 


  
Lue myös nämä aikasemmat jutut Lieksan valtakunnansalista:
   

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity