Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut, arkistoTutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      Hallintoelin näytti vihreää valoa Suomen haaratoimiston rakennusprojektille
03.10.2018 Johanneksen poika
Kuvakaappaukset: Google Earh

Syksyllä 2015 Veikko Leinonen kertoi Hämeenlinnan konventissa suurista muutoksista, jotka koskivat mm. rakennustoimintaa ja haaratoimiston henkilökuntaa. Leinonen luki hallintoelimen kirjeestä tietoja, joiden mukaan haaratoimistojen ja konventtisalien isot rakennusprojektit joko keskeytetään tai niitä rajoitetaan tai ne lopetetaan.

Nyt on haaratoimisto lähettänyt seurakuntiin kirjeen, jonka mukaan Vantaan haartoimistossa alkaa puoli toista vuotta kestävä rakennusprojekti. Vanhin osa peruskorjataan. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että sinne rakennetaan 16 uutta asuinhuonetta. Vanhan kirjallisuusvaraston tiloihin rakennetaan paljon toimistohuoneita, joita pääsee käyttämään jopa 50 työntekijää.

Tästä tuleekin helposti mieleen se, että onko nämä uudet huoneet ja toimistotilat tarkoitettu suomalaisille Jehovan todistajille vai ehkä Venäjältä tulleille? Muuttaako Venäjän haaratoimisto nyt virallisesti Suomeen, kun Venäjällä toiminta on kielletty ja haaratoimistoa ei siellä enää ole? Sitäkö varten uusia asuinhuoneita ja toimistotiloja rakennetaan? Vai mitä varten?

Tähän ei kirje vastannut. Ehkä tämä selviää myöhemmin. Mutta tuntuisi oudolta, jos Betel rekrytoisi Suomesta uusia työntekijöitä, kun se niin reippaasti vähensi henkilökuntaa vuoden 2015 syksyn kuohunnan jälkeen. Hallintoelin ei ole valtuuttanut lisäämään haaratoimistojen henkilökuntaa. Ainakaan julkisuuteen ei tuollainen tieto ole kantautunut.

Tässä tuo kirje kokonaan sanasta sanaan:

Kaikille seurakunnille Suomessa

Asia: Betelin rakennusprojekti

Rakkaat veljet! Olemme iloisia voidessamme kertoa hallintoelimen kustannuskomitean hyväksyneen ehdotuksen haaratoimistomme korjaustöiden jatkamisesta. Hyväksytyn suunnitelman mukaan haaratoimiston tilojen vanhin osa, jossa mm. pääsisäänkäynti sijaitsee, tullaan peruskorjaamaan. Sen toinen ja kolmas kerros muutetaan asuntokäyttöön. Tiloihin tulee yhteensä 16 uutta huonetta. Lisäksi entisen kirjallisuusvaraston tiloihin tullaan rakentamaan toimistoja noin 50:n uuden työpisteen verran.

Hankkeeseen liittyvät suunnittelu- ja valmistelutyöt ovat jo käynnistyneet. Rakentaminen on tarkoitus aloittaa keväällä 2019, ja projektin on arvioitu kestävän noin puoli toista vuotta.

Luotamme siihen, että Jehova siunaa hanketta. Myös teidän rakkaudellista apuanne tarvitaan. Betelin aiempien rakennusprojektien tavoin rakennusryhmä tulee koostumaan haaratoimistomme alueelta tulevista vapaaehtoisista rakentajista. Haluamme siksi kannustaa kaikkia, jotka olisivat halukkaita osallistumaan työhön, täyttämään hakemuksen vapaaehtoistyöntekijäksi (A19-lomake), jonka saa seurakunnan sihteeriltä. Niiden, jotka ovat täyttäneet hakemuksen aiemmin, on hyvä huomioida, että se on voimassa kolme vuotta, minkä jälkeen hakemus tulee uusia. Lisäksi hakemus on hyvä uusia aina, kun siinä esitettyihin tietoihin on tullut muutoksia. Pyrimme kutsumaan mahdollisimman monia eri ystäviä tähän projektiin, mutta saattaa olla, ettei kaikkia halukkaita pystytä kutsumaan työhön.

Odotamme innolla tätä teokraattista rakennushanketta ja luotamme Jehovan tukevan sen hyväksi tehtäviä ponnisteluja.

Rakkaudellisin terveisin:

Veljenne
Jehovan todistajat, haaratoimisto

 

  

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity