Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut, arkistoTutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      Venäläisiltä Jehovan todistajilta satelee turvapaikkahakemuksia Suomeen - suomalaiset uskonveljet vaativat muutosta Migrin linjaan: ”Ei pitäisi luokitella - turvapaikka pitäisi myöntää”
05.10.2018 Johanneksen poikaIltalehti kertoo, että vaikka Jehovan todistajilla on Venäjällä nyt tukalat oltavat, valtaosa hakijoista on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen.

Maahanmuuttovirasto ei ole vielä ehtinyt tehdä kovinkaan paljon venäläisten Jehovan todistajien turvapaikkapäätöksiä. Noin 200 venäläistä Jehovan todistajaa odottaa tällä hetkellä turvapaikkapäätöstä Suomessa. Muutamat kymmenet ovat saaneet päätöksensä, joista valtaosa on ollut kielteisiä.Jehovan todistajien tiedottaja Veikko Leinonen pitää Migrin linjaa liian kovana. Leinonen kertoo, että Jehovan todistajien yhdistysten kieltäminen on johtanut Venäjällä käytännössä siihen, ettei uskontoa voi enää harjoittaa muuta kuin ”maan alla”. Kiinnijäämisen riski on jatkuva uhka.

– Se on todellinen uskon vaino.

– Me olemme veljeksiä ja siskoksia eri maissa. Olemme huolissamme Venäjän tilanteesta ja kun sieltä ihmisiä tulee, pyrimme olemaan mahdollisimman vieraanvaraisia ja autamme, miten vain voimme, Leinonen sanoo.

Suomen Jehovan todistajat eivät kuitenkaan auta venäläisiä turvapaikanhakijoita taloudellisesti tai asuntojen hankinnassa.

 Jatkuu...


  
Lue juttu kokonaan Iltalehden sivuilta.
     

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity