Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut, arkistoTutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      Vuosikokouksessa ilmoitettiin kahdesta uudesta julkaisusta
09.10.2018 Johanneksen poika
Kuvat: JW.ORG

Suomen haaratoimistolla on taas ilmoitettavaa seurakunnille. Lokakuun ilmoituksissa kerrotaan vuosikokouksessa julkaistuista julkaisuista.

Vuosikokousjulkaisut. Pennsylvaniassa rekisteröidyn Vartiotornin Raamattu- ja Traktaattiseuran vuosikokouksessa lauantaina 06.10.2018 ilmoitettiin kahdesta uudesta julkaisusta.

Uusi 24-sivuinen kirjanen on nimeltään Kehity lukijana ja opettajana. Tämä julkaisu sisältää ytimekkäitä ohjeita 20:een eri luku- ja opetustaidon piirteeseen. Kehity opettajana -kirjanen on hyväksytty käännettäväksi yli 350 kielelle mukaanlukien useita viittomakieliä. Jokaiseen osioon sisältyy video, jossa kerrotaan, miten kirjasen aineistoa sovelletaan. Tammikuusta 2019 lähtien joka kuukauden ensimmäisessä Kristityn elämä ja palvelus -kokouksessa käsitellään yhtä kirjasen osiota ja siihen liittyvää videota, kunnes koko kirjanen on käyty läpi. Tätä julkaisua tullaan käyttämään kokousten oppilastehtävissä Hyödy teokraattisen palveluskoulun opetuksesta -kirjan tilalla. Palveluskoulukirja sisältää kuitenkin edelleen arvokasta aineistoa henkilökohtaiseen käyttöön. Tammikuusta 2019 lähtien Kristityn elämä ja palvelus -työkirjassa ilmoitetaan, mihin Kehity opettajana -kirjasen oppilastehtävissä kiinnitetään erityistä huomiota. Kirjasen sivu "tarkkaile edistymistäsi" on tarkoitettu oppilaan henkilökohtaiseen käyttöön eikä puheenjohtaja tee siihen merkintöjä.

Kehity opettajana -kirjanen on saatavilla JW.ORG:ssa, JW Library -sovelluksessa ja Vartiotornin verkkokirjastossa. Kaikkia julistajia kannustetaan käyttämään kirjasen sähköisiä versioita. Jos haluat tilata painetun julkaisun, ilmoita siitä kirjallisuuspalvelijalle heti tämän kokouksen jälkeen.

Toinen uusi julkaisu on 240-sivuinen kirja Pure Worship of Jehovah​—Restored at Last! Se käsittelee Hesekielin kirjan profetioita. Uusi kirja on saatavilla englanniksi JW.ORG:ssa, JW Library -sovelluksessa sekä Vartiotornin verkkokirjastossa. Lisäksi on valmistettu videoita, joissa esitellään kirjan jokainen luku. Nämä videot katsotaan, kun kirjaa aikanaan käsitellään seurakunnan raamatuntutkistelussa. Kaikkia julistajia kannustetaan käyttämään kirjan sähköistä versiota. Jos haluat tilata painettuna englanninkielisen normaalin tai isotekstisen version, ilmoita siitä kirjallisuuspalvelijalle. Kun kirjaa on saatavilla muilla kielillä, siitä ilmoitetaan seurakunnalle.
 

 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity