Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut, arkistoTutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      Jehovan todistajien järjestö ei luota vapaaehtoisiin työntekijöihinsä?
08.11.2018 Johanneksen poikaLuit otsikon aivan oikein. Tällainen kuva tulee siitä ilmoituksesta ja muistutuksesta, jonka haaratoimisto lähetti seurakuntiin marraskuussa 2018.

Jehovan todistajien järjestö on tehnyt noin kuuden minuutin mittaisen videon Ole rehellinen kaikessa. Se julkaistaan suomeksikin lähiaikoina.

Jos joku kastettu Jehovan todistaja haluaa osallistua vapaaehtoisena Betel-palvelukseen tai rakennusprojektiin, hänen täytyy täyttää hakemuslomake. Mutta ennen sitä täytyy katsoa video ja rukoilla, sitten vasta voi täyttää lomakkeen. Näyttää siltä, että Jehovan todistajien järjestö ei todellakaan luota Jehovan todistaja -yksilöiden olevan rehellisiä, kun nyt pitää oikein erikseen painottaa videon katsomista ja monisivuisen lomakkeen täyttämistä.


Kuva: Pixabay

Voit tämän sivun lopusta lukea, millaisia kysymyksiä vapaaehtoistyöhön haluaville esitetään. Ne eivät ole ihan "normaaleja" työhakemuksen yhteydessä tehtyjä kysymyksiä. Näihin asioihin on tietosuojavaltuutettukin joutunut puuttumaan.

Ilmoituksia ja muistutuksia, marraskuu 2018:

Ole rehellinen kaikessa -video.

On ilo nähdä, miten monet veljet ja sisaret ovat tehneet elämässään muutoksia ja tarjoutuneet palvelemaan Betelissä, teokraattisissa rakennusprojekteissa tai kokoaikaisesti kentällä. Niiden, jotka anovat palvelemaan tällä tavoin, tulee täyttää korkeat normit. Heillä täytyy olla hyvä fyysinen, henkinen ja tunneperäinen terveys sekä heidän tulee täyttää Jumalan Sanassa esitetyt moraalivaatimukset ja olla esimerkillisiä seurakunnassa.

Lokakuun 2018 tutkittavan Vartiotornin sivuilla yhdeksästä kymmeneen kappaleessa 16 sanotaan:

Ehkä haluaisit toimia vakituisena tienraivaajana tai jossain kokoaikaisen erikoispalveluksen muodossa, kuten Betel-palveluksessa. Sinun pitää täyttää hakemus, jossa sinulta kysytään terveydentilastasi, viihdettä koskevista valinnoistasi ja moraalistasi. On tärkeää, että vastaat kaikkiin kysymyksiin täysin rehellisesti.

On ilo ilmoittaa, että hakijoiden avuksi on valmistettu kuuden minuutin mittainen video Ole rehellinen kaikessa. Se julkaistaan pian JW Library -sovelluksessa sekä JW Broadcasting -osiossa "videot". Pyydämme, että jokainen kastettu kristitty, joka haluaa anoa Betel-palvelukseen tai teokraattisiin rakennusprojekteihin, katsoo tämän videon ja rukoilee asian johdosta ennen kuin hän täyttää hakemuksen ja antaa sen vanhimmille.

Olemme varmoja, että jokainen seurakunnan jäsen arvostaa videolla käsiteltyjä Raamatun periaatteita.

Mm. näitä asioita kysytään hakemuksessa vapaaehtoistyöntekijäksi:
 • Jos olet naimaton, suunnitteletko avioitumista lähiaikoina?
 • Onko sinulla velkaa tai taloudellisia velvoitteita?
 • Voitko maksaa matkasi Beteliin, jos anomuksesi hyväksytään?
 • Onko oikeuskomitea ojentanut sinua kolmen viime vuoden aikana?
 • Kuunteletko musiikkia, jossa sukupuolisella moraalittomuudella, väkivallalla, spiritismillä, rienaamisella tai muulla kristitylle sopimattomalla aineistolla on huomattava osa?
 • Oletko kuluneen vuoden aikana katsonut kristitylle sopimatonta aineistoa, kuten elokuvia tai videoita, jossa väkivallalla, spiritismillä tai sukupuolisella moraalittomuudella on huomattava osa? Entä pornografiaa painotuotteissa, internetissä tai jossakin muussa muodossa?
 • Onko sinulla ollut koskaan homoseksuaalista suhdetta?
 • Oletko koskaan syyllistynyt lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön? Jos olet, milloin?
 • Mitkä ovat kenttäpalvelustuntisi kultakin kuudelta viime kuukaudelta?
 • Uskotko, että Jehovalta tulevaa hengellistä ravintoa annetaan uskollisen ja ymmärtäväisen orjan välityksellä ja elätkö sopusoinnussa sen opetuksen kanssa?
 • Kuinka monta päivää olet arviolta ollut sairauslomalla viimeisen vuoden aikana? Jos enemmän kuin 12 päivää, selitä.
 • Onko sinulla mitään kuulo- tai puhevikaa?
 • Käytätkö parhaillaan joitain lääkärin määräämiä lääkkeitä? Jos käytät, mainitse, mitä nuo lääkkeet ovat nimeltään ja mitä niillä hoidetaan.
 • Onko sinulla tai perheenjäsenelläsi ollut joskus hermostollisia tai henkisiä häiriöitä (esim. vaikeaa depressiota, paniikkikohtauksia, kemiallisia häiriötiloja, paranoiaa, skitsofreniaa, itsemurhayrityksiä)?
 • Onko sinulla koskaan ollut tai diagnosoitu diabetestä, epilepsiaa, pyörtymiskohtauksia, fibromyalgiaa, HIV-tartuntaa, sukupuolitautia, hepatiittia, korkeaa verenpainetta, sydänsairauksia, munuaissairauksia, tuberkuloosia, jännetulehdusta, toistuvia rasitusvammoja tai muita kroonisia vaivoja?
 • Oletko koskaan ollut sairaalassa, tai onko sinulle tehty leikkauksia?
 • Onko sinulla nyt tai onko sinulla koskaan ollut astmaa?
 • Oletko käyttänyt huumeita?
 • Pystytkö säilyttämään henkisen tasapainon paineen alaisena?
Voit lukea koko työhakemuslomakkeen tekstin tämän sivun kautta.
 


  
Lue myös nämä jutut:
     

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity