Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto - Johanneksen pojan kotisivut
Jehovan todistajien maailmankeskus valmistautuu muuttoon
08.08.2012 Jonatan (Päivitetty 28.08.2012)

Jehovan todistajat aikovat myydä pois kaikki New Yorkin kaupungissa Brooklynissa omistamansa maailmankeskuksen kiinteistöt. Ensimmäisiä myyntiin laitetuista kiinteistöistä on jo siirtynyt uuteen omistukseen.

Osana myynnissä olevien kiinteistöjen vetovoimaa niiden sijainnin lisäksi on niiden erinomainen kunto. Jehovan todistajat ovat tunnettuja kiinteistöjensä pedantista kunnostamisesta ja ylläpidosta.

Kiinteistöjen myyminen ja siirtyminen uusiin tiloihin tulee kestämään vuosia. Osa myytävistä tai jo myydyistä kiinteistöistä laitettiin myyntiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2008.

Lue lisää täältä, täältä, täältä ja täältä.

Watchtower muuttaa
Kuva: jw.org

Vartiotorniseura kertoo  myös asiasta uudistetuilla uutissivuillaan. Muuttoa ja rakennusaikataulua kommentoidaan mm. näin:

"Brooklynin tilojen käyttö ja ylläpito on kallista. Uusien, toimivien tilojen ansiosta raamatulliseen opetustyöhön tarkoitetut varat saadaan parempaan käyttöön.

Lopulliset rakennusluvat edellyttävät ympäristötutkimusta. Mikäli kaikki sujuu hyvin, rakennustyöt alkavat vuonna 2013 ja tilat valmistuvat neljä vuotta myöhemmin."