Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto - Johanneksen pojan kotisivut
Vartiotorniseura pelaa isoilla rahoilla
10.09.2012 Jonatan

Vuosi sitten The Watchtower Society oli sijoittajan ominaisuudessa läsnä Lontoossa pidetyssä markkinapelureille tarkoitetussa konferensissa. Nettipersoona e-Watchman kertoi WTBTS:n olevan läsnäolijoiden listalla myös 2012 lokakuun 2. ja 3. päivänä pidettävässä konferenssissa. (JoPo-uutissivusto ei voi vielä vahvistaa Vartiotorniseuran tämän vuoden osallistumista).

Jo yksin ajatus WTBTS:stä perustamassa vipu -rahastoa (hedge fund) tai sijoittamassa lahjoitusvaroja sellaiseen suurten voittojen toivossa herättää kysymyksiä, koska WTBTS nauttii Yhdysvalloissa verovapaudesta. e-Watchman ounasteleekin sellaista mahdollisuutta, että kasinopeliensä takia WTBTS saattaa tuon oikeutensa vielä menettää.

Hedge-rahasto
Kuva: e-Watchman

Moni muukin asia viittaa siihen, että seura on todella jättänyt roposilla näpertelyn ja ryhtynyt saalistamaan isoja voittoja. Tiedossa on että päätoimiston muutto kalliilta alueelta New Yorkin Brooklynista maaseudun rauhaan tarkoittaa myöskin isoja myyntituloja kiinteistäkaupoista, ja kuitenkin uusi arvatenkin loistelias päätoimisto tullaan rakentamaan vapaaehtoistyövoiman hikeä säästelemättä. Enää ei puutu kuin se, että siihenkin projektiin varat otettaisiin suoraan uusista lahjoituksista käyttämättä kiinteistökauppojen tuottoa siihen lainkaan.

Lähde: e-Watchman