Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto - Johanneksen pojan kotisivut
Michael Jacksonin JT-äiti kiirehti etsimään käteistä rahaa heti poikansa kuoltua
07.09.2012 Johanneksen poika


Kirjailija Randall Sullivan kirjoittaa Michael Jacksonin kuolemaan liittyneistä rahariidoista uudessa kirjassaan "Untouchable: The Strange Life and Tragic Death of Michael Jackson".

Kirjan mukaan Michael Jacksonin Jehovan todistaja -äiti Katherine Jackson kävi poikansa asunnolla jo tämän Propofol-lääkkeen yliannostuksesta seurannutta kuolemaa seuranneena yönä kesäkuussa 2009. Sullivanin mukaan Katherine myös soitti Grace Rwaramballe, joka oli perheen lastenhoitaja, kysellen asunnossa mahdollisesti olleesta käteisestä. Kirja lainaa Katherinen puhelua: "Grace, muistat että Michaelilla oli tapana piilottaa käteistä taloon. Missä se voi olla?" Rwaramba kuvaili Michaelin tapaa piilottaa käteistä mustiin roskapusseihin ja mattojen alle. Kirjan mukaan myös Jacksonin sisarukset LaToya ja Janet (eivät Jehovan todistajia) olivat etsineet talosta rahaa jo samana päivänä.

Katherine Jackson on liitetty myös lasten huoltajuudesta käytyyn taisteluun, jonka yhteydessä hän tiettävästi kuljetti lapset salaa pois kotoaan yhdessä Michaelin Jehovan todistaja -sisko Maureen "Rebbie" Brownin kanssa heinäkuussa 2012. Media on kertonut, että lasten huoltajuus olisi mahdollistanut päsyn Michaelin perintävaroihin.

Lue lisää... (englannin kielellä)