Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkistoTutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoOikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

VerikysymysMitä Vartiotorniseuran päätoimistossa  tapahtuu?


 Jehovan todistaja tuomittiin 13 vuoden vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä Britanniassa
09.09.2013 FestusGordon Leighton, entinen avustava palvelija ja nyttemmin erotettu Jehovan Todistaja on tuomittu 13 vuoden vankeuteen Isossa Britanniassa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Leighton on lehtiotsikoissa, sillä vuonna 1990 hänen vaimonsa Yvonne, 28, menehtyi kieltäydyttyään verensiirrosta.

Tuomari Penny Morelandin mukaan Leighton aiheutti ”mittaamatonta vahinkoa” uhrilleen ja manipuloi häntä ”huomiolla ja läheisyydellä sekä väkivallalla ja uhkauksilla”. Lehtijutussa kerrotaan seurakunnan pitäneen oman istuntonsa kyseisen asian tiimoilta ja Leightonin murtuneen ja tunnustaneen tekonsa tässä istunnossa. Koko oikeudenkäynnin ajan Leighton kielsi tunnustaneensa mitään kyseisessä istunnossa.

Rikostutkinnan aikana vanhimmat Simon Preyser, Harry Logan and David Scott kieltäytyivät antamasta lausuntoa koskien Leightonin tunnustusta. Jokaiselle heistä annettiin haaste saapua oikeuteen todistamaan, mutta he aloittivat oikeustoimet tätä vastaan. Kuukausia kestäneen laillisen kamppailun jälkeen tuomari Moreland määräsi heidät todistamaan.

Lue jutun aikaisemmat vaiheet täältä.
Alkuperäiset MailOnlinen internetsivut täällä.
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu