Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto
Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoJehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys

 

 Brooklyn Daily Eagle raportoi Vartiotorni-seuran kiinteistökaupoista
21.03.2014 Mag Mell


Asiallinen mediahuomio Vartiotorni-seuran kiinteistöjen myynnistä on toistaiseksi ollut varsin harvinaista, mutta Brooklyn Daily Eagle näyttää nyt osaltaan korjaavan tämän puutteen.

Julkaistulla videolla toimittaja Dipti Kumar kiertää useissa eri kohteissa ympäri Brooklynia kertoen Vt-seuran kiinteistöbisneksistä.

Video on erityisen kiinnostava siksi, että siinä myös listataan summia, joilla kiinteistöt ovat vaihtaneet omistajaa.

Vartiotorni-seuran uutisoinnissa JW.org-sivustolla ei löydy minkäänlaista mainintaa kauppasummista, mikä jättää todistajat täysin pimentoon organisaation saamien myyntivoittojen määristä.

Tämä video korjaa tuon epäkohdan, ja neutraalin lähestymistapansa ansiosta sen pitäisi olla helppoa katsottavaa myös todistajasukulaisille ja ystäville.


Kuva: JWsurvey

Kuten JWsurvey-sivustolla on aiemminkin uutisoitu, Vt-seura näyttäisi hyötyvän Brooklynin kiinteistöjen myynnistä jopa yli miljardi dollaria. Videolla Kumar paljastaa, että helmikuun loppupuolella vielä 16 eri kiinteistöä on myymättä, mikä on omiaan saamaan rakennuttajatahojen suut vettymään.

Vertailun vuoksi, riippumaton kiinteistösivusto on arvioinut Vartiotorni-seuran uuden Warwickin päätoimistokompleksin rakennuskustannusten määräksi 11,5 miljoonaa dollaria.

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö pääsyy alhaisten kustannusten taustalla olisi päätoimiston rakentaminen vapaaehtoisvoimin. Nämä vapaaehtoiset epäilemättä luulevat työskentelevänsä projektissa jolla on jumalan tuki, kuten Jerusalemin muurien uudelleenrakentamisella aikanaan. Jotkin vapaaehtoiset ovat jopa siinä määrin innokkaita, että he ovat jättäneet palkkatyönsä voidakseen olla mukana projektissa.

Toisaalta hallintoelin on vast’ikään muistuttanut kokoajanpalvelijoita ja lähetystyöntekijöitä siitä, että sen kiinteistönvaihdosurakka osoittaa selvästi miten vt-seura ”ei ole liian kiintynyt materiaalisiin asioihin”, ja kelpaa näin myös jäljiteltäväksi esimerkiksi. Tämä väite käy järkeen vain siinä tapauksessa, ettei lukija pidä miljardia dollaria ”materiaalisena asiana”.
Alkuperäiset JWsurveyn internetsivut täällä.
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu