Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto
Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoJehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys

 

 Kultainen vasikka
03.09.2014 Johanneksen poika
Jehovan todistajien virallisilla internet-sivuilla on lapsille suunnattu sarjakuva, mikä kertoo kultaisen vasikan tekemisestä. Sarjakuvassa on teksti: "Israelilaiset tekivät kultaisen vasikan ja viettivät juhlaa Jehovan kunniaksi".

 

Kuva: JW.ORG

Mooses oli mennyt vuorelle ja hän viipyi kansan mielestä liian kauan. Kansan näkyvä johtaja oli poissa, ja kansa alkoi haluta jotain näkyvää palvonnan kohdetta. Niinpä se suostutteli Mooseksen veljen, Aaronin, tekemään kultaisen vasikan. Vasikan välityksellä kansa aikoi palvoa Jehovaa.

Onko nykyisin nähtävissä mitään samankaltaista toimintaa kuin Mooseksen ja Aaronin aikana?

Jehovan todistajien virallisen opetuksen mukaan Jeesus on hallinnut kuninkaana jo vuodesta 1914 lähtien. Ongelma on kuitenkin siinä, että hän hallitsee Variotorniseuran mukaan näkymättömänä. Kun tätä "näkymätöntä läsnäoloa" on nyt kulunut 100 vuotta, Jehovan todistajienkin usko alkaa olla koetuksella. Miten sitä uskoa voisi vahvistaa?

Samaan tapaan kuin Mooseksen ja Aaronin aikana: rakentamalla näkyvän "kultaisen vasikan", joka edustaisi palvonnan kohdetta.

Kesästä 2014 lähtien on maailmanlaajuisesti alettu kiinnittää JW.ORG-kylttejä kaikkien valtakunnansalien seiniin. Nettisivusto JW.ORG:n kunniaksi oli kokonainen kuukausi (elokuu) pyhitetty tuon nettiosoitteen tunnetuksi tekemiseen. "Kaikkien aikojen suurimman traktaattikampanjan" piti tehdä koko maailmalle tunnetuksi ainoa oikea nettiosoite, mistä ainoaa oikeaa totuutta löytyy, JW.ORG. Jehovan todistajat ovat itse rakastuneet nettiosoitteeseen. Siitä on tullut myös suorastaan palvonnan kohde.

Mikä on johtopäätös tästä kaikesta? Onko nykyisillä tapahtumilla jotain yhteistä Mooseksen ja Aaronin päivien kultaisen vasikan kanssa?

Vinkin vastaukseen antaa tämä kuva:Vartiotorniseura on tehnyt Järjestöstä kultaisen vasikan, minkä välityksellä "palvotaan Jehovaa", koska näyttää että Jeesus viipyy samaan tapaan kuin Mooses viipyi vuorella.

Jehovan todistajien nettisivuilta voit lukea 4-sivuisen lapsille tarkoitetun sarjakuvan, mikä kertoo kultaisen vasikan tekemisestä.


     


Alkuperäiset JW.ORG:n internetsivut täällä.

 


Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity