Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut - arkisto
Tutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennusteluMuita aiheita:
   Uusi JW Broadcasting -sivuston lapsille suunnattu video kertoo, että lapsella ei saa olla kahta "äitiä"

07.05.2016 Johanneksen poikaJehovan todistajien virallinen TV-kanava on julkaissut videon, missä kerrotaan, kuinka jotkut voivat päästä paratiisiin ja jotkut eivät. Jos jonkun lapsen perheessä on kaksi "äitiä", tuon perheen "äitien" täytyy muuttua ollakseen kelvollisia paratiisiin. Perheen lapsen paratiisihaaveet riippuvat noiden "äitien" ratkaisuista. Asiaa havainnollistetaan kuvauksella, missä mies kantaa laukkua, ja lentokentän turvatarkastuksen laite piippaa, koska laukussa on jotain kiellettyä. Ainoa tapa päästä portista sisään, on hylätä tuo laukku.

Sofia kertoo Jehovan todistaja -äidilleen, että joku hänen koulukavereistaan oli piirtänyt perheestään kuvan, ja siinä oli tyttö, millä oli kaksi "äitiä". Sofian äiti alkoi heti saarnata tytölleen, että tuollaisessa tapauksessa täytyy muuttua päästäkseen paratiisiin. Ilmeisesti tuollainen epänormaali perhe on kokonaan vaarassa tuhoutua, elleivät nuo "äidit" eroa.

Tässä on kuvakaappauksia tuosta videosta. Kuvakaappaukset: JW Broadcasting -sivusto.

Sofia: Äiti, kato! Piirsin koulussa meidän perheen.

Äiti: Vau!

Sofia: En ehtiny piirtää Leevin naamaa.

Äiti nauraa.Sofia: Sanni piirsi kaks äitiä. Se kerto, että ne on naimisissa. Opettaja sanoi, että tärkeintä on se, että rakastaa toista ja on onnellinen.Äiti: Hmm. Niin, ihmisillä on monia käsityksiä oikeasta ja väärästä, mutta tärkeintä on se, mitä Jehova ajattelee. Hän haluaa, että me olemme onnellisia ja hän tietää, mikä on parasta. Siksi hän suunnitteli avioliiton tietynlaiseksi.Sofia: Ai että siinä on mies ja nainen?

Äiti: Juuri niin. 1. Mooseksen kirjan 1. luvun jae 27 sanoo, että Jehova loi Aadamin ja Eevan, miehen ja naisen. Sitten 2. luvun jae 24 sanoo, että miehen on liityttävä vaimoonsa. Jeesus opetti myöhemmin aivan samoin. Jehovan normit ei oo muuttuneet. Se on vähän niin kuin menis lentokoneeseen. Mitä tapahtuis, jos joku haluais viedä koneeseen jotakin, mikä on kiellettyä?Sofia: Se ei pääsis matkalle.  Äiti: Niin. Jehova haluaa, että me ollaan hänen ystäviään ja että me eletään ikuisesti paratiisissa. Mut meidän täytyy noudattaa hänen normejaan. Matteuksen 7. luvun jakeessa 13 ja 14 puhutaan tiestä, joka vie paratiisiin. Jehova sanoo, että meidän on luovuttava, jotta me päästäis sinne. Mistä tahansa sellaisesta, mitä Jehova ei hyväksy.Sofia: Minä haluan, että kaikki pääsee paratiisiin.Äiti: Niin Jehovakin. Ja tiedätkö, ihmiset voi muuttua. Siks me kerrotaan hyvää uutista. Eli, mitä sä voit sanoa Sannille?Sofia: No, mä voin kertoa paratiisista, mä voin kertoa eläimistä ja ylösnousemuksesta.Äiti: Hyvä idea! Harjoitellaanko?
 


  
Voit katsoa JW Broadcasting -sivuston videon täältä.
 
 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity