Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Tutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennusteluMuita aiheita:
   Milloin Suomessa seurataan Armenian esimerkkiä?
26.08.2016 Johanneksen poikaJehovan todistajien virallinen uutissivusto kertoi Jehovan todistajien siviilipalveluksesta Armeniassa. Lainaus JW.ORG:n uutishuoneesta:

Davit Arakelyan, 22, suoritti siviilipalveluksensa työskentelemällä hoitokodissa. Hän sanoo: ”Siviilipalvelus teki minusta vastuuntuntoisemman ja ahkeramman. Olen iloinen, että sain täyttää velvollisuuteni yhteiskuntaa kohtaan tavalla, josta oli toisille todellista hyötyä. Hoitokodin johto, henkilökunta ja jopa jotkut asukkaat antoivat kiitosta työstämme.” 22-vuotias Mikhayil Manasyan määrättiin työskentelemään hätätilaministeriössä. Hän kertoo: ”Opin samalla uuden ammatin, ja tästä voi tulla vakituinen työni. Lisäksi saatoin täyttää kansalaisvelvollisuuteni toimimatta vastoin omaatuntoani.”

Jehovan todistajien tiedottajan Veikko Leinosen mielestä Suomessa Jehovan todistajat eivät voi suorittaa siviilipalvelusta. Miksi?

Milloin Suomessa Jehovan todistajat suorittavat yleisesti siviilipalveluksen? Muutamia yksilöitä Jehovan todistajien seurakunnista on Suomessakin suorittanut siviilipalveluksen, mutta pääsääntöisesti he eivät suorita mitään palvelusta. Laki vapauttaa heidät, vaikka siihen ei ole enää mitään tarvetta. Jehovan todistajien omat säännöt sallivat nykyisin siviilipalveluksen suorittamisen, kun virallinen oppi muuttui 1990-luvun puolivälissä.
 

   
Alkuperäiset JW.ORG:n internetsivut täällä.

Lue lisää siviilipalveluksesta täältä:
   

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity