Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Tutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennusteluMuita aiheita:
   Vartiotorniseura pesee kätensä puhtaaksi
18.05.2017 Tony ja Johanneksen poikaAluekonventissa 2017 esitetään perjantai-iltapäivänä video, joka vääristää Vartiotorniseuran opetuksia ja historiaa. Tällä vuosituhannella elävät Jehovan todistajat eivät varmaan huomaa videossa mitään erikoista, mutta ne Jehovan todistajat, jotka muistavat vuoden 1975 fiaskon, voivat punastella videon nähtyään. Miksi?

Valtakunnan Palveluksemme 6/1974:

"Olemme kuulleet veljistä, jotka ovat myyneet kotinsa ja omaisuuttaan ja jotka suunnittelevat käyttävänsä jäljellä olevan aikansa tässä vanhassa järjestelmässä tienraivauspalvelukseen. Tämä on varmasti erinomainen tapa käyttää lyhyt jäljellä oleva aika ennen jumalattoman maailman loppua."

Vartiotorniseura opetti erittäin paljon vuoden 1975 merkityksestä. Pidettiin puheita. Julkaistiin kirjoissa ja lehdissä juttuja. Tässä on pieniä muistutuksia asiasta:

Asiasta on niin paljon "mustaa valkoisella", että kukaan ei voi ihan oikeasti kiistää sitä, etteikö vuodeksi 1975 odotettu jotain suurta tapahtumaa. Kyse ei ollut joidenkin yksilöiden odotuksista. Tuota vuoden 1975 hehkutusta ylläpiti ja lietsoi Vartiotorniseuran ylin johto, joka julkaisi asiasta paljon kirjoituksia. Tuona vuonna tai heti sen jälkeen piti tulla Harmagedonin sota, ja sen jälkeen piti paratiisin rakentamisen alkaa. Normaalille elämälle ei ennen vuotta 1975 ollut "tilaa". Ei pitänyt kouluttautua. Ei pitänyt mennä naimisiin eikä ainakaan hankkia lapsia. Piti saarnata kiireellisesti Vartiotorniseuran sanomaa. Tästä aiheesta voi lukea enemmän täältä.

Hallintoelimellä on lyhyt muisti. Tai sitten se toivoo, että todistajilla on lyhyt muisti. Kesän 2017 konventin videossa käsitellään mm. 70-luvun odotuksia. Kyse on siis vuoteen 1975 ladatuista harmagedonin tunnelmista. Videossa vanhempi veli kertoilee lapsenlapsilleen näin:

"Jotkut odottivat tietyn päivämäärän olevan tämän asiainjärjestelmän loppu. Muutamat jopa menivät niin pitkälle, että he ottivat lopputilin ja myivät talonsa."

No miksi nämä kuuluisat "muutamat" sitten toimivat niin idioottimaisesti, että menivät myymään omaisuuttaan koska harma oli niin lähellä? NO IHAN JÄRJESTÖN OMASTA KEHOITUKSESTA! Se piti ajatusta erinomaisena.

Tässä on kolme kuvakaappausta etukäteen vuodetusta konventtivideosta 2017:
Katso englanninkielinen video täältä.

Miksi nykyisille Jehovan todistajille ei haluta kertoa totuutta vuoden 1975 ennustelusta? Miksi asiasta pitää antaa täysin virheellinen kuva konventtivideossa? Johtuuko se siitä kierosta tavasta määritellä "totuus" ja "valhe", jonka Vartiotorniseura on ottanut käyttöönsä?

Tässä on vartiotorniseuran määritelmä valehtelusta vuodelta 2016.

Valehtelu

MITÄ SE ON? Valehtelu on väärän tiedon antamista jollekulle, jolla on oikeus tietää totuus. Siihen voi sisältyä se, että esittää asian väärässä valossa tai vääristelee sitä toisen harhaanjohtamiseksi, jättää kertomatta olennaisia tietoja toisen pettämiseksi tai liioittelee tosiasioita väärän vaikutelman antamiseksi.

Lue lisää valehtelusta täältä.

Mitä tarkoittaa "teokraattinen sodankäynti? Lue vastaus täältä.

 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity