Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut, arkistoTutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      Vartiotorniseuralta vuotaneet uskomattomat Betelin seksisääntövideot
29.01.2018 Maaria

27.01.2018 Covert Fade

Tyyny: ilmeisesti monia beteliläisiä harhaanjohtava houkutus

Kaksi Jehovan todistajien virallista, leuat loksauttavaa, videota on juuri vuotanut nettiin.

Nämä kaksi Betelien, eli uskonnon päämajojen, työntekijöille tarkoitettua videota käsittelevät yksityiskohtaisesti vaatteita, seksiä ja masturbaatiota koskevia sääntöjä ja määräyksiä, joita Betelin työntekijöiden kaikkialla maailmassa odotetaan noudattavan.

Toinen videoista on tarkoitettu miehille ja siinä on puhujana korkea-arvoinen todistajajohtaja Gary Breaux. Toinen on tarkoitettu naisille ja se esittää toinen korkean tason jäsen, Ralph Walls.

Voit katsoa katkelmia näistä videoista JW Surveyn perustajan Lloyd Evansin vastineesta alla olevista linkeistä ja ymmärtääkseni täyspitkät videot pyritään saamaan saataville lähitulevaisuudessa. Päivitämme tähän artikkeliin lisätietoa, jotta saat ne käyttöösi mahdollisimman pian.Nämä videot ovat uskomattomia kolmella tavalla:

Ensinnäkin, nämä videot ovat kiusallisia ja hilpeitä, kun pelkästään katsot miten puhujat puhuvat. Heidän puheensa on niin totisen hurskasta, että keskustelu beteliläisten vaarasta harrastaa seksiä tyynyjen kanssa kääntyy yhdeksi hauskimmista otoksista, jota olen nähnyt kuukausiin. (En vitsaile tyynyistä. Usko pois, niitäkin käsitellään!)

Toiseksi jotkin säännöt ja väittämät ovat järjettömiä ja sopimattomia, jopa syvästi vahingollisia henkilön henkiselle ja seksuaaliselle elämälle tai sitten vain niin hulluja, ettei voi kuin nauraa.

Kolmanneksi videot esittelevät pelottavan tason totalitaristisen ja farisealaisen valvonnan, johon uskonto alistaa seuraajansa sekä osoittaa heidän fanaattisuutensa LGBTQ-yhteisöä kohtaan.

Kuvailen alla muutamia Breauxin ja Wallsin uskomattomimpia väitteitä ja sääntöjä, jotta saat nopeasti käsityksen siitä miten absurdeja ja hysteerisen hauskoja nämä videot ovat, mutta näet myös, kuinka he samalla kuvaavat pelottavan totalitaristista valvontaa, jota Vartiotorniseura harrastaa.

Viittaan pääasiassa miehille suunnattuun videoon, koska naisille suunnatussa videossa on lähes sama materiaali. Tarkastelen erikseen naisille suunnatun videon ongelmallisia kohtia.“Joukkoon sulautuvien” homoseksuaalien uhka

Homoseksuaali kuvattuna juuri, ennen kuin hän yrittää häikäilemättömästi “sulautua joukkoon.”

Videossaan Breaux käyttää paljon aikaa neuvoessaan todistajamiehiä välttämään liian tiukkaa vaatetusta. Hän sanoo olevan tarpeellista:

..... välttää tiukkoja vaatteita, jotka voivat tehdä homoseksuaalin näköiseksi. Millaisia vaatteita tarkoitamme? Jotkut asut on suunniteltu tekemään miehistä naisen näköisiä, kuten homoseksuaalit yrittävät tehdä, erityisesti korostaen pakaroita ja sukupuolielimiä.

Tämä ei ole mitään uutta Vartiotorniseuralle. Viime vuosina he ovat toistuvasti opastaneet miehiä seurakunnissa välttämään "tiukkoja housuja". Yksi johtajista, Tony Morris, on surullisenkuuluisa pitkistä vuodatuksistaan koskien tiukkojen housujen pahuutta. Hän pitää niitä homoseksuaalien salaliittona.

Kuitenkin tämä outo fiksaatio tiukkoihin housuihin tulee vielä kiusallisemmaksi ja sietämättömämmäksi kun Breaux vatvoo sitä, miksi tiukat housut ovat niin pahat:

Homoseksuaalit on vaikeampi erottaa heteroseksuaaleista, ja homoseksuaalit sulautuvat joukkoon.

Tämä on kertakaikkisen kummallinen väite.


Ilmeisesti Gary Breaux ja JT-johtajat ajattelevat homoja pahoina juonittelevina saalistajina, joiden pitää muuttaa viattomien heteroseksuaalien muotimaailmaa voidakseen "sulautua joukkoon" ja kävellä keskuudessamme paljastumatta. Breaux näyttää juuttuneen johonkin naurettavaan ja vanhanaikaiseen 70-luvun komediaan, jossa homomiehet juoksevat kadulla pukeutuneena Village Peoplen jäseniksi pieni villakoira vaaleanpunaisessa talutusnuorassa tehden seksuaalisuutensa välittömästi tiettäväksi.

Uutisia sinulle, Gary: LGBTQ-yhteisön jäsenet ovat JO sulautuneet joukkoon. He ovat ihmisiä, jotka sulautuvat muiden kadulla kävelevien ihmisten joukkoon, koska ovat samanlaisia. He näyttävät tavallisilta ihmisiltä, koska he OVAT normaaleja ihmisiä.

Mutta vielä pahenee. Myöhemmin videossa Breaux tekee seuraavan absurdin väitteen:

Ajoittain saatat tuntea vetoa samaan sukupuoleen tai voit huomata muiden tuntevan niin. Tämä ei tarkoita sitä, että olet tai he ovat homoseksuaaleja, mutta se tarkoittaa, että sinun on pidettävä varasi.

Hmm. No, selitä itsellesi mitä tarvitsee selvitäksesi yhteissuihkuista Betelissä, Gary. Kieltäminen ei muuta asiaa. Mutta vielä mennään yksityiskohtaisemmaksi. Breaux sanoo:

Mietihän tilannetta, jossa veljet aterioivat yhdessä. Kun muut lähtevät, kaksi jää jäljelle huoneeseen juomaan alkoholia. Sitten toinen kysyy toiselta, onko toisella koskaan ollut herätessään erektio. Heidän keskustelunsa siirtyvät seksuaalisiin asioihin. Flirttailevatko he?

Heidän keskustelunsa voivat herättää seksuaalisia haluja, vaikka he ovat samaa sukupuolta. Tämä voi helposti johtaa kommentteihin tai uteliaisuuteen toistensa kehoa kohtaan.


Älä petä itseäsi, ettei näin voisi koskaan tapahtua. Muista, että alkoholi alentaa estojasi ja voi tehdä sellaiset ajatukset, jotka tavallisesti tukahdutat tai hylkäät, mielessäsi hyväksyttäviksi, jopa kutsuviksi.

Ensinnäkin, tuntuuko vain minusta vai onko tämä liiankin tarkka kuvaus ollakseen vain teoreettinen?

Toiseksi; Gary, nämä kaverit ovat homoja. Yrität väittää, että alkoholi voi muuttaa puhtaan heteroseksuaalin syntiseksi homoksi, koska et voi hyväksyä sitä, että jotkut ihmiset vain ovat homoja ja että on ihan ok olla homo.

Jos tämä on todellakin viittaus todelliseen tapahtumaan Betelissä, niin kuin vaikuttaa, niin olen pahoillani näiden kahden todistajan puolesta, joiden seksuaalisuus tukahdutetaan ja murskataan Vartiotorniseuran pronssiaikaisen sääntelyn takia niin, että he voivat toteuttaa sitä vain ollessaan täysin juovuksissa, ja että Vartiotorniseura on kouluttanut heidät olemaan jälkeenpäin niin täynnä itseinhoa, että he tuntevat tarvetta tunnustaa teot vanhimmille.

Breauxin puheessa on paljon tällaisia "miesten pukuhuone" -skenaarioita, ja hän kertoo paljon yksityiskohtia painottaen aina muiden "normaalien" heteroseksuaalisten miesten olevan vaarassa, jos he antavat pyyhkeen liukua hieman liian alas tai kääntävät selkänsä näille vaaniville homoseksuaaleille.

Vartiotorniseuran fanaattinen mielipide LGBTQ-yhteisöä kohtaan näkyy edelleen myöhemmin videossa Breauxin viitatessa homoseksuaalisuuteen "perverssinä tapana" (lihavointi minun):


Saatana käy sotaa vaikuttaakseen ihmisten mielipiteeseen homoseksuaalisuudesta. Jehova ei ole muuttanut näkemystään. Jotkut Israelilaiset sallivat ympäröivien kansojen saastuttavan heidät homoseksuaalisilla haluilla ja tavoilla. Katsohan Roomalaisille 1:24, kuinka Jehova reagoi.

Vartiotorniseura näkee homoseksuaalisuuden "saastutuksena". Breaux viittaa raamatunkohtaan, jossa kerrotaan Jumalan antaneen Israelin kansan tuhoutua, koska se salli "saastaisuutta" ja toistaa uudelleen Vartiotorniseuran opetuksen, jonka mukaan homoseksuaalisuus on kuoleman ansaitseva synti.

Lopuksi, aivan kuin yleisöllä olisi epäilyksiä, Breaux sanoo (lihavointi minun):

Homoseksuaalisuus on Jehovalle epäpyhä ja vastenmielinen eikä hän siedä sitä omien palvelijoidensa keskuudessa. Saako rakkautesi Jehovaa kohtaan sinua omaksumaan saman näkemyksen?

Vartiotorniseura on hyökännyt ennenkin LGBTQ-yhteisöä vastaan, kuten surullisenkuuluisassa "Leevi ja Sofia" animaatiossa, joka tuomittiin laajasti, mutta harvoin paljastaa homofobiaansa näin avoimesti.

Mutta olemme vasta päässeet alkuun. Breaux sukeltaa seuraavaan osioon, jota me täällä JW Surveyssä kutsumme…Masturbaatiomonologit

Ennen aloittamista, tehdään yksi asia selväksi.

Missään kohtaa Raamatussa ei edes viitata masturbaatioon.

Jopa Mooseksen kirjoissa, joissa käydään kiduttavuuteen saakka yksityiskohtaisesti läpi muita sukupuolielämään liittyviä asioita, ei masturbaatiosta käytännössä mainita mitään. Silti Vartiotorniseura on useiden vuosien ajan tuominnut sen siveettömänä tapana eikä tämä video tee poikkeusta.

Tässä Breaux jälleen kerran tuomitsee masturbaation käyttäen epäselviä ja hataria raamatullisia perusteluja. Sitten, tavalla, jota en ole ennen Vartiotornissa nähnyt, hän jatkaa pitkällä luettelolla erittäin yksityiskohtaisia skenaarioita ja alkaa pelata "Masturbaatio: kyllä vai ei" -peliä yleisön kanssa!

Vannon, etten keksi näitä itse!

Ikävällä ja totisella äänellä, tehden koko asian naurettavaksi ja kiusalliseksi, Breaux esittää skenaarion toisensa jälkeen. Hän esimerkiksi kysyy:

Pitääkö henkilön käyttää käsiään masturboidakseen? Esimerkiksi veljellä voi olla niin tiukat alusvaatteet, että hänen liikkuessaan ne hankaavat hänen penistään. Hän kiihottuu ja jopa ejakuloi. Onko se masturbointia?


Arvauksia? Vastaus on:

Kyllä, koska hän tarkoituksellisesti stimuloi sukupuolielimiään, vaikkei käytäkään käsiään.

Entä tämä sitten.

Vaaditaanko orgasmi, että sitä pidetään masturbaationa? Oletetaan, että veli hankaa sukuelimiään tyynyä vasten. Hän saa erektion, mutta lopettaa ennen orgasmia. Onko se masturbointia?

Jälleen, tuntuuko vain minusta vai ovatko nämä skenaariot oudon yksityiskohtaisia? Harrastaako moni beteliläinen seksiä tyynyjensä kanssa? Ja miten tämä epidemia tuli hallintoelimen tietoon? Tarkastavatko he petivaatteet UV:llä tai jotain? Vai onko omatunto ajanut pitkän jonon syyllisen näköisiä beteliläisiä pää painuksissa, kosteaa tyynyä rintaansa vasten puristaen, tunnustamaan tämän hallintoelimelle?

Joka tapauksessa vastaus on ilmiselvä:

Kyllä, koska hän on tietoisesti stimuloinut itseään, riippumatta tuliko orgasmi vai ei.

Joten tämä on selvä. Tyynyissä menee raja. Entäs seuraava.

Entä jos siemennestettä tulee yöllä ehkä eroottisen unen jälkeen. Onko se masturbointia?

Vastaus on kortissa, ja voittaja on...

Ei, koska Jehova teki tämän osaksi ihmisen lisääntymisjärjestelmää ja se tapahtuu ilman tahallista stimulointia.


Huh huh. Pääsit pinteestä, kaveri...

...paitsi ettet päässytkään, koska Breaux jatkaa sanoen:

mutta myös silloin, kun näin tapahtuu, olisi hyvä miettiä, olitko viipyillyt seksuaalisissa ajatuksissa ennen nukkumaanmenoa. Nukuitko sellaisessa asennossa, joka stimuloi sinua, kuten peitto tai tyyny tiukasti jalkojen välissä? Rehellisyys näissä asioissa auttaa sinua välttämään epäpuhtaita tapoja.

Kyllä. Luit oikein.

Nykyään on mahdollista nukkua epäpuhtaassa asennossa!

Et voi itse päättää edes sitä, missä asennossa nukut!

Nämä. Ovat. Nukkumis. Säännöt!

Köh. Ok, olen rauhoittunut.

Breaux jatkaa sitten varoittaen, että kristitty ei voi olla pyhä, jos hän on "masturbaation vaikutuksen alainen". Tämä on lause, jota en muista kuulleeni käytettävän missään kontekstissa, mutta on jotenkin niin naurettava, varsinkin kun hän sanoo sen niin vakavana.

Nämä skenaariot jatkuvat, kun siirrymme pois masturbaation aihepiiristä "porneiaan".Tangon takia erottamiseen tarvitaan kaksi

Vartiotorniseuran mukaan tämä on syntisempää kuin kahden ihmisen yhteinen masturbaatio.

Vartiotorniseura on jo pitkään sanonut, että avioliiton ulkopuolinen seksi on haureutta tai kuten tässä puheessa sanotaan "porneiaa". "Porneiaan” syyllistyneet Jehovan todistajat erotetaan uskonnostaan ja heitä kartetaan täysin, jos he eivät kadu tarpeeksi, ja heidän oppinsa mukaan Jumala tappaa heidät pian tulevassa Harmagedonissa. Tässä videossa Breaux määrittelee porneian seuraavasti:

Seksuaaliset suhteet henkilöiden välillä, jotka eivät ole naimisissa toistensa kanssa. Se sisältää mm. suuseksin, anaalisen seksin ja toisen ihmisen masturboimisen. Siihen liittyy aina sukupuolielinten tarkoituksellinen manipulointi ja vähintään yksi muu henkilö tai eläin.

Sivuutetaan nyt se, että tämä ei välttämättä ole kreikankielisen sanan "porneia" oikea määritelmä, jonka muut tutkijat hyväksyisivät (alkuperäinen kreikkalainen sanahan oikeastaan tarkoitti vain prostituutiota - katso lisätietoja tästä). Katsohan, mitä Breaux sanoo "sukupuolielinten manipuloinnista".

Tässä yksi käsitellyistä skenaarioista.

Vaaditaanko sukupuolielinten manipulointiin aina käsien käyttämistä? Ei välttämättä. OIetetaan esimerkiksi, että veli maksaa stripparille useita minuutteja kestävästä sylitanssista ja tämä hieroo sukupuolielintään veljen jalkaa vasten, vaikka molemmilla on vaatteet päällä. Veli kiihottuu, mutta ei ejakuloi.


(En tiedä sinusta, mutta aika kursailematon kuvaus ja kiihotuin hieman, vaikken usko sen olleen Breauxin tarkoitus...)

Oliko se porneiaa? Veljen sukupuolielimiä ei manipuloida eikä hän kosketa naisen sukupuolielimiä kädellään, mutta hän syyllistyy porneiaan antamalla naiselle mahdollisuuden stimuloida sukupuolielintään käyttämällä veljen jalkaa.

Oletettavasti siis, kunhan strippari ei koske sinuun, on kaikki ok? Onpa kiva kuulla, että Vartiotorniseura on harkinnut kovasti ja pitkään sitä, kuinka kovasti ja pitkään strippari voi työskennellä asiakkaan edessä, ennen kuin Jumala vihastuu. Ehkä tämän takia Tony Morris näyttää niin vaivaantuneelta nykyään...

Kuitenkin tämä tuo esiin toisen kysymyksen, erityisesti ihoon liittyvän.

Voiko porneiaa olla ilman ihokosketusta? Jos veli makaa tyttöystävänsä päällä, molemmilla on vaatteet ja he simuloivat seksiä. Onko se porneiaa?

Mitäs ajattelette? Onko Jehova iloinen vai surullinen?

Heillä on vaatteet päällä, mutta molempien sukupuolielimiä manipuloitiin, joten he syyllistyivät porneiaan, saavutettiin orgasmi tai ei.

Awww. Jehova on surullinen eivätkä he edes saaneet orgasmia. Olipa kurja show. Breaux toteaa myös, että tässä kielletään mikä tahansa tanssi, jossa sukupuolielimet saattavat hankautua vaatteiden läpi.


Joten ei kiihkeää tanssia enää.

Vieläkö otetaan yksi?

Entä seuraava tilanne? Kaksi veljeä masturboivat toistensa edessä mutta eivät kosketa toisiaan. Onko se porneiaa?

Mitä mieltä olet? Varmasti tämän ON OLTAVA porneiaa. Tarkoitan, että jos tanssiminen vaatteet päällä voi olla porneiaa, niin alastoman homomasturbaation on oltava paljon pahempaa Vartiotorniseuran silmissä...

Vastaus on ei, koska kumpikaan ei kosketa toista henkilöä. Se on kuitenkin Jehovan lain räikeä laiminlyönti ja vakava synti, joka vanhinten on käsiteltävä.

Siis hetkinen.

Tehdäänpä tämä selväksi.

Täysin pukeutunut pari hankaa nivusiaan toisiaan vasten eivätkä saa orgasmia ja se on porneiaa, syntiä josta heidät voidaan tuhota, mutta kaksi kaveria alastomana masturboi toistensa edessä molempien laukeamiseen asti eikä se ole niin vakavaa eikä porneiaa?

Kerrataan vielä.

Täysin pukeutunut pari tanssiessaan hankaa nivusiaan yhteen, mutta ei saa orgasmia. Porneiaa.


Ilkialaston pari masturboi raivokkaasti ja saa orgasmin... Ovat toki pulassa, mutta ei porneiaa. Älä vaan tee siitä pahempaa tanssimalla kiihottavasti täysin pukeutuneena, koska SE olisi TODELLA vakavaa.

Tähän mennessä on jo varmaan selvinnyt, että nämä videot saavuttavat järjettömyydessään jopa Vartiotorniseuran mittakaavassa ihan uuden tason. Jätin jopa pois muutamia muita hulluja skenaarioita ja sääntöjä, koska haluan ehtiä johonkin vielä huolestuttavampaan.

Siihen toiseen videoon.

Se naisille suunnattu.Naisen seksuaalisuus on urosten lisävaruste

Hyviä uutisia hyvät naiset! Nämä seitsemän vanhaa miestä tietävät seksuaalisuudestasi enemmän kuin sinä itse.

Naisille suunnattu video on oikeastaan kopio miesten videosta. Siinä puhuu pitkään palvellut hallintoelimen apulainen Ralph Walls ja hän käsittelee samoja aiheita kuin Breaux. Mutta on muutamia eroja, jotka kertovat paljon.

"Sisarten" videossa painotetaan paljon enemmän pukeutumisesta ja ulkoasua. Naisia kielletään käyttämästä lyhyitä hameita tai mekkoa, joiden helma jää polven yläpuolelle, syvään uurrettuja kaula-aukkoja ja "tiukkoja" tai "paljastavia" asuja.

Walls toistaa samoja lausumia, että naiset ovat miehille vain kiusauksen kohteita ja että heillä on siten velvollisuus peittää itsensä. Hän jopa lainaa hyvin vanhaa Vartiotornia 1.8.1969, joka sanoo: (lihavointi minun)

Kristittyjä naisia velvoitetaan olemaan pukeutumatta provosoivasti.

Vaikka Walls toteaa, etteivät naiset ole vastuussa siitä, mitä miehet ajattelevat, hän esittää monia muita lausuntoja, jotka merkitsevät ihan päinvastaista. Hän puhuu toistuvasti siitä, kuinka "seksikäs" ulkonäkö ei ole hyväksyttävää ja, että se on epäoikeudenmukaista niille viattomille veliparoille, jotka katsovat heitä. Hän jopa lainaa yhden todistajamiehen sanoja naisista, jotka eivät ole pukeutuneet Vartiotorniseuran sääntöjen mukaan:

"Henkilökohtaisesti on melko vaikeaa ajatella vain puhtaita ajatuksia nuoremmista naisista, kun näen, miten he pukeutuvat."


Joten naiset, on teidän syytänne, että Betelissä olevat vanhat miehet kuolaavat teitä. Et voi odottaa heidän ottavan vastuuta omista ajatuksistaan nähdessään nätin tytön kesämekossa. Sinun on alistettava vaatekomerosi ja ulkonäkösi kontrolliin, koska vanha mies pelkää tuntemuksiaan, kun hän katsoo sinua.

Tämä ei vain ilmennä epätervettä halua kontrolloida naisen ulkonäköä noudattamalla jäykkää "vaatimattomuuden kulttuuria". Se paljastaa myös ikävän, uhria syyllistävän mentaliteetin, jota Vartiotorniseura on osoittanut useammin kuin kerran. He ovat jopa väittäneet, että lasten täytyy "pukeutua vaatimattomasti" välttääkseen seksuaalisen väkivallan!

Sitä vastoin masturbaatiota, jota Walls kutsuu "itsensä hyväksikäytöksi", käsitellään vain lyhyesti. Tämä on äärimmäisen outoa. Todellisuudessa naiset ovat yhtä seksuaalisia kuin miehet ja nauttivat (ja hyötyvät) masturbaatiosta yhtä paljon kuin miehetkin. Itse asiassa joillekin naisille seksilelujen käyttö voi olla ainoa tapa, jolla he voivat saavuttaa orgasmin. Voisi siis odottaa, että Vartiotorniseura on yhtä vainoharhainen ja pitää yhtä pitkän luennon myös naisille. Tämä aihe kuitenkin silmäillään vain nopeasti.

Samaan sukupuoleen liittyvistä asioista puhutaan naisille vain ohimennen. Vertaa tätä miehille suunnatun videon pitkään käsittelyyn. Vaikuttaa, että Vartiotorniseura ei joko ymmärrä, että naisilla olisi samaa sukupuolta olevia suhteita tai ettei niistä tarvitse puhua paljon, koska ne eivät vaikuta miehiin yhtä paljon kuin miesten homoseksuaaliset suhteet.

Lopulta tämä kertoo jotain hyvin ilmeistä Vartiotorniseuran seksuaalikäsityksistä. Kaikkea katsotaan miesten näkökulmasta ja naisten seksuaalisuutta käsitellään tai siihen keskitytään vain silloin, kun se vaikuttaa miehiin. Pelkästään se, että mies esittää naisten seksuaalisuutta koskevan videon naisille, on selvä osoitus tästä.


Tämä ei ole mikään yllätys, jos tunnet Vartiotorniseuran tiukan ”vain miehille” hierarkian. Sanaa "patriarkaatti" käytetään tällä hetkellä paljon, mutta Vartiotorniseura on organisaatio, jossa todellinen ja aito patriarkaatti on täydessä vauhdissa.


Nainen yksin miehiä täynnä olevassa huoneessa

Nuoren naisen näkökulma, kun hänet on käsketty tunnustaa seksuaaliset syntinsä Vartiotorniseuralle.

Kaikki tämä vie meidät yhteen videoiden kaikkein kamalimmista hetkistä. Walls päättää luentonsa naisille opastaen heitä varmistamaan seksuaalisuutensa olevan uskontoa johtavan kahdeksan vanhan miehen (hallintoelin) sääntöjen mukainen ja sanoo näin:

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos nyt ymmärrät, että tarvitset apua? Ole hyvä ja hyödynnä kypsien sisarten tai vanhinten apua. Jaakob 5:14-15:n mukaan nämä miehet ovat Jehovan järjestely ”nostaakseen meidät ylös”.

Tässä Vartiotorniseuran seksuaalisäännösten jäykkä patriarkaalinen luonne muuttuu entistäkin huolestuttavammaksi. Vartiotorniseura vaatii nuoria ja vanhempia naisia lähestymään miespuolista vanhinta, jos ovat rikkoneet mitään sääntöjä ja määräyksiä ja kertomaan hänelle yksityiskohtaisesti intiimejä asioita, jotta vanhin voi neuvoa heitä. Tämä tehdään lähes aina suljetussa tilassa vähintään kahden vanhimman kanssa.

Joten naisen on kerrottava yksityiskohtaisia, intiimejä asioita itsestään vähintään kahdelle miehelle. Kaikille pitäisi olla selvää, kuinka tunkeilevaa ja epäasianmukaista tämä on. Entiset JT-naiset ovat kertoneet paljon siitä, miten joskus vanhimmat, joille he puhuivat, näyttivät kiihottuvan kertomuksista ja pyytäneen aina vain lisää yksityiskohtia "synnistä". Aiheeseen liittyen voit tarkastella Australian Royal Commissionin lasten seksuaalista hyväksikäyttöä koskevia tutkimuksia, joissa todettiin, että Jehovan todistajien tapaa, jossa miespuoliset vanhimmat kuulustelevat naispuolista seksuaalista hyväksikäytön uhria, ei voi hyväksyä.


Selvitetään vielä yksi asia. Vaikka Walls sanoo, että naisella on mahdollisuus kääntyä "kypsän sisaren" puoleen, ei se tarkoita, että "synti" voidaan käsitellä ilman miehen osallistumista. Jos jehovantodistajanainen uskoutuu "kypsälle sisarelle" intiimeistä asioista, niin tämä "kypsä sisar" on velvollinen raportoimaan miespuolisille vanhimmille, jos hänelle on kerrottu tapahtuneen jotain "syntiä". Ja nämä vanhimmat ovat velvollisia jahtaamaan tätä naista ja vaatia häntä kertomaan kaikki yksityiskohdat, joiden he kokevat kuuluvan tähän tapaukseen.

Lyhyesti sanottuna JT-naisen ei ole mitään keinoa noudattaa Wallsin ohjeita ilman, että hänen on keskusteltava intiimeistä henkilökohtaisista, intiimeistä asioista miespuolisten vanhinten kanssa. Lisäksi tämä nainen on indoktrinoitu uskomaan, että jos hän ei puhu vanhimmille, Jehova Jumala tuhoaa hänet.

Vartiotorniseura paljastetaan

Hämmästyttävästi videossa on paljon enemmän kuin on aikaa käydä läpi. Esimerkiksi molemmat videot sanovat "flirttailua" häpeälliseksi käytännöksi ja asettavat sääntöjä sukupuolten väliseen kanssakäymiseen.

Näiden videoiden mukaan vain toisen hiusten kehumisen perusteella toisella on oikeus odottaa, että "kosiskelet" häntä. Kyllä. Ihan oikeasti. Nämä säännöt ovat niin absurdeja, että ne kääntävät JT-miesten ja -naisten jo ennestään vaikean ja huolia täynnä olevan kanssakäymisen miinakentäksi, joka on täynnä ”varo!” ja ”syntiä” merkkejä.


Yleisesti ottaen nämä videot osoittavat seuraavaa:
  • Vartiotorniseuralla on ahdasmielinen ja negatiivinen maailmankatsomus, jossa seksi on syyllisyyteen ja salailuun verhottu tappava asia, jota miehet etsivät aggressiivisesti ja naiset säännöstelevät vastahakoisesti, kun positiivisen näkemyksen mukaan se on mahtava asia kaikille aikuisille seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta ja naiset ovat ihan yhtä kykeneviä haluamaan ja nauttimaan seksistä kuin miehet.
  • Hullut, pikkutarkat, farisealaiset säännöt, jotka uskonnon sisällä kasvavat ihan outoihin mittoihin ja ulottuu nyt myös hyväksyttäviin nukkumisasentoihin. Se myös pitää joitakin tansseja syntisempänä kuin porukalla masturbointia.
  • Kauhea patriarkaalinen järjestelmä, jossa naiset ja jotkut LGBTQ-yhteisön jäsenet ovat loukussa. Järjestelmä, joka joko katsoo seksuaalisuuden merkitykselliseksi vain siltä osin kuin se vaikuttaa miehiin tai pitää sitä vastenmielisenä ja saastutuksena, josta seuraa kuolema.
  • Se, että tämä video yleensä on tehty, osoittaa, että jotain todella mielenkiintoista on tapahtumassa Betelissä. Todellakin, nuo kaikki skenaariot tuntuivat ihan liian täsmällisiltä ollakseen kuvitelmaa. Luulenpa, että saimme listan joistakin Betelin suurimmista seksiskandaaleista!
Ja viimeiseksi...
  • Nämä videot ovat niin huvittavia.
Käsikirjoitukset jo kavahduttivat, mutta lopullinen video menee jo ihan yli. Kun Breaux ja Walls kamppailevat epätoivoisesti läpi tämän tuskallisen ja huonosti kirjoitetun käsikirjoituksen, joka on täynnä kursailemattomia, seksuaalisia kuvauksia ja tarkkoja, järjettömiä sukupuolisääntöjä, esittäen ne vakavalla "olen pyhä" -äänellä, he luovat kummallisimmat, hauskimmat ja leuan loksauttavimmat hetket, jota Vartiotorniseura on ikinä tuottanut.

Minä nostan lasin teille kaikille, jotka olitte mukana näiden kahden videon tekemisessä.

Kiitos, että näytitte meille Vartiotorniseuran hullun, kontrolloivan ja fanaattisen ytimen ja annoitte meille samalla monta naurua!

 

  
Alkuperäiset JWsurveyn internetsivut täällä.
 
 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity