Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut, arkistoTutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      JW.ORG: Pelottelukampanja Jehovan todistajia vastaan Venäjällä
10.05.2018 Johanneksen poikaVenäjän viranomaiset ovat aloittaneet brutaalin kampanjan Jehovan todistajia vastaan paikallisissa seurakunnissa eri puollilla laajaa valtiota. Osa ratsioita tehneistä poliiseista on osoitellut aseilla heitä samaan tapaan kuin pidättäessään väkivaltarikollisia. Heitä on pakotettu aseella uhaten pitkäkseen lattialle. Jehovan todistajat eivät kuitenkaan ole syyllistyneet Venäjällä minkäänlaiseen väkivaltaiseen toimintaan.

Kyseessä on mitä ilmeisimmin pelottelukampanja, jonka tarkoitus paljastuu poliisin sanoista eräälle pidätetylle:

”Pääsette menemään heti kun sanotte, ettette enää kuulu Jehovan todistajien järjestöön.”

Eräässä toisessa tapauksessa poliisi sanoi uhrille:

”Me vapautamme maailman teikäläisistä.”

Eräs tunnettu saksalainen oli aikoinaan myös uhonnut hävittävänsä Jehovan todistajat maasta. Jehovan todistajien historiakirja kertoo näin:

7. lokakuuta 1934, Adolf Hitler oli Berliinissä tri Wilhelm Frickin toimistossa kädet nyrkkiin puristettuina julistanut Jehovan todistajista: "Tämä pesue hävitetään perin pohjin Saksasta!"

Tällainen raakalaismainen toiminta osoittaa, että Venäjän viranomaiset eivät kunnioita ihmisyyttä ja ihmisoikeuksia, eivätkä he näytä tajuavan sitä, että kun länsimaissa näitä kokemuksia kerrotaan, Venäjän maine "sivistysvaltiona" saa suuren kolauksen. Jos Venäjän viranomaisilla on ollut kyseenalainen maine tähänkin asti, rauhallisten ihmisten vainoamisen lopputuloksena tulee olemaan tilanne, jossa Venäjän viranomaisia tullaan pitämään raukkamaisina väkivaltaan turvautuvana joukkiona.

Sen lisäksi, että poliisi ja FSB ovat ryhtyneet kohtuuttomiin toimiin, Venäjän viranomaiset ovat säätäneet, että valtio voi ottaa huostaan Jehovan todistajien lapset, jotta heidät ”sopeutettaisiin uudelleen yhteiskuntaan”. 14. marraskuuta 2017 Venäjän korkeimman oikeuden täysistunto sääti päätöksellä nro 44, että ”tuomioistuin voi riistää vanhemman oikeudet” vanhemmilta, jos nämä saattavat lapsensa kosketuksiin ”ekstremistisenä” kielletyn uskonnollisen järjestön kanssa.
 
Jatkuu...
 

  
Lue koko uutinen JW.ORG:n uutissivuilta.
 
 

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity