Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista - Uutisarkisto
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisarkisto

Johanneksen pojan uutissivut, arkistoTutustu myös näihin sivuihin:
Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys 
Muita aiheita:
      John Cedarsin tekemä katsaus vuosiraporttiin 2018: Euroopassa punaista
27.12.2018 Johanneksen poika
Kuvakaappaukset: John Cedars / YouTube

John Cedars oli havainnollistanut videollaan karttojen avulla Jehovan todistajien julistajamäärän kasvua viimeisten kymmenen vuoden aikana. Värikoodit kertoivat, missä maissa on ollut kasvua, missä maissa kasvua on ollut ihan vähän ja missä maissa Jehovan todistajien määrä on laskussa. Kartat kertovat myös siitä, missä maissa Jehovan todistajien työ on kiellettyä. Näistä maista ei julkaista yksittäisten maiden raportteja. Ne on koottu yhteen.

Karttojen värikoodit:
  • Vihreä: kasvua viimeisten 10 vuoden aikana vähintään 10%
  • Keltainen: kasvua 10 vuoden aikana vähemmän kuin 10%
  • Punainen: julistajamäärä on vähentynyt 10 vuoden aikana
  • Tumman harmaa: Jehovan todistajien työ on kielletty
Cedars on ottanut kasvulaskelmiin 10 prosentin rajan, koska normaali väestönkasvu 10 vuoden aikana on noin 10 prosenttia. Näin ollen Jehovan todistajien määrän täytyy kasvaa 10 vuodessa vähintään 10%, jotta se pysyy normaalin väestönkasvun tasalla. Niissä maissa, jotka on merkitty punaisella, julistajamäärä oli vuonna 2018 pienempi kuin se oli vuonna 2008.

Huomautus: Cedarsin käyttämät julistajamäärät ovat ns. "julistajahuippuja", eivät keskiarvolukuja. Keskiarvolukuja ei enää nykyisin julkaista yksittäisistä maista.Kuten kartta osoittaa, Eurooppa on Jehovan todistajien järjestölle poikkeuksellinen ja hankala ympäristö. Euroopassa on useita maita, joissa kymmenen vuoden aikana Jehovan todistajien määrä on laskenut. Suurista maista mainittakoon Saksa ja Puola. Suomikin kuuluu punaisiin maihin, kuten myös Ruotsi, mutta jostain syystä Norjassa on kasvua.Cedarsin maailmankartasta käy ilmi Vartiotorniseuran opetuksen mielettömyys. Kun katsoo karttaa, voi "onnitella itseään" siitä, jos on syntynyt maassa, joka on merkitty joko vihreällä, keltaisella tai punaisella. Silloin on mahdollista liittyä Jehovan todistajiin ja säilyä elossa Harmagedonin läpi, näin opettaa Jehovan todistajien hallintoelin. Tumman harmaalla alueella ei ole paljon käytännön mahdollisuutta säilyä Harmagedonin sodasta hengissä, koska siellä ei juurikaan Jehovan todistajien saarnaamistoimintaa ole, joka voisi "pelastaa" elämän.Taulukko maista, joissa Jehovan todistajien työ on kielletty, kertoo karua kieltään. Venäjällä oli vuonna 2016 yli 170000 julistajaa, mutta muissa tällä hetkellä kiellon piirissä olevissa maissa ei ole yhteensäkään kuin noin 42000 todistajaa ja julistajasuhde niissä maissa on lohduton, noin yksi Jehovan todistaja 50000 "maailman ihmistä" kohti.

 


Katso Cedarsin video YouTubesta.
     

 
Takaisin arkistosivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity