Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisiaTutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoOikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

VerikysymysMitä Vartiotorniseuran päätoimistossa  tapahtuu?


 Lapsiasiavaltuutettu kertoo blogissaan lasten oikeuksista
18.09.2013 Johanneksen poika


Maria Kaisa Aula kertoo, että Uskontojen uhrien tuen tekemä selvitys Jehovan todistaja -perheen lasten asemasta oli surullista luettavaa. Erityisesti hän mainitsee ruumiillisen, henkisen ja hengellisen väkivallan.

Aula näyttää ajattelevan, ettei Jehovan todista -lasten aseman parantamiseksi voida tehdä mitään, ellei kaikkien muidenkin uskonnollisten yhteisöjen tilanteeseen puututa. Ainakin tästä kappaleesta voi nopeasti lukien saada sen käsityksen:

On muistettava, että Jehovan todistajia ei voida käsitellä yhtenä kokonaisuutena. Uskontojen uhrit ry:n selvityksessä tulee esille 17 henkilön tapaukset. Lapsen oikeuksien kannalta ongelmia on varmasti myös muiden uskonnollisten suuntien sekä suljettujen yhteisöjen ja kulttuurien sisällä. Pitää varoa leimaamasta yhtä uskonnollista yhteisöä pahaksi sen vuoksi, että jotkut sen jäsenet toimivat väärin. Syrjintäkään ei ole sallittua uskonnollisen tai kulttuurisen taustan perusteella.

On valitettavaa, jos em. kappaleen ajatuksen perusteella on jo valmiina se ennakkokäsitys, ettei asialle voida tehdä mitään. Voitaisiinko yhdessä edes yrittää parantaa Jehovan todistaja -perheiden elämän laatua?

Lue koko Aulan blogi tästä:Lue lapsiasiavaltuutetun blogi hänen omilta kotisivuiltaan.
Tästä voit lukea selvityksen, mihin Aulan blogikirjoitus perustuu.Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu