Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia

Johanneksen poika - Uutisia Jehovan todistajista ja Vartiotorniseurasta
 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset
 
Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG ja Google Earth
 Haaratoimisto lähetti kirjeen, joka koski Helsingin venäjänkielistä aluekonventtia kesäkuussa 2019
06.02.2019 Johanneksen poikaVenäjänkielinen konventti Helsingin jäähallissa 2017, kuva: lähetetty

Suomen haaratoimisto lähetti monille Etelä-Suomen seurakunnille kirjeen, jossa vedottiin hyvin tunnepitoisesti Suomen Jehovan todistajiin. Suomalaisia Jehovan todistajia pyydettiin tukemaan Venäjältä tulevia konventtivieraita järjestämällä heille majoitus konventin ajaksi. Kirjeessä todettiin, että Helsinkiin tulevien venäläisten Jehovan todistajien määrä riippuukin pitkälti siitä, miten paikalliset Jehovan todistajat tarjoavat heille majoitusta. Hotellien kanssa on käyty neuvotteluja alennettujen hintojen saamiseksi, mutta kirjeen mukaan vain osalla venäläisistä on mahdollisuus kustantaa alennushintaista hotellimajoitusta itselleen.

Tällainen kirje on luettu monissa seurakunnissa:Helsingin 2019 konventtialueen seurakunnille

Asia: Venäjältä tulevien ystävien majoittaminen kesän aluekonventissa

Rakkaat veljet!

Kuten viime kesänä, myöskään ensi kesänä Venäjällä ei voi järjestää aluekonventteja, ja siksi monet ystävämme sieltä ovat päättäneet osallistua muissa maissa pidettäviin hengellisiin juhliin.

Eräs ulkomaille konventtiin päässyt sisaremme kirjoitti kiitoskirjeessään seuraavaa:

Minulla on tunne kuin olisin ollut paratiisissa. Me tunsimme teidän rakkautenne, lämpönne ja huolenpitonne joka päivä. Te iloitsitte ja itkitte onnesta meidän kanssamme. Me kaikki tunsimme, että kuulumme yhteen perheeseen, suurenmoisen isämme Jehovan perheeseen. Kiitos, että annoitte meidän tuntea hengellisen paratiisin näin erikoisella tavalla. Kiitos rakkaat sisaret ja veljet!

Venäjältä tulevat ystävät saavat paljon rohkaisua konventeissa ja viettäessään aikaa paikallisten ystävien kanssa. Palatessaan kotiin heillä on monia hengellisiä lahjoja vietävänä muille ystäville.

Helsingin Messukeskuksessa pidetään suuri aluekonventti 21.06. - 23.06.2019. Odotamme sinne tuhansia venäläisiä ystäviä. Vaikka järjestelyjä on tehty mahdollisimman edullisten hotellimajoitusten hankkimiseksi, vain osalla ystävistä on mahdollisuus kustantaa tällainen majoitus itselleen. Helsinkiin tulevien venäläisten ystävien määrä riippuukin pitkälti siitä, miten me paikalliset ystävät voimme tarjota heille majoitusta.

Tänä vuonna järjestelyjä helpottaa se, että englannin-, suomen- ja venäjänkielinen konventti ovat messukeskuksessa samaan aikaan. Siten konventtiin voidaan usein matkustaa majoittamiemme konventtivieraiden kanssa hieman kauempaakin samoilla busseilla, junilla tai autoilla. Venäjältä tulevat ystävämme ovat hyvin kiitollisia kaikesta avusta, jota voimme heille antaa. He ovat onnellisia saadessaan asua ystäväperheissä ja matkustaa heidän kanssaan. Monia lämpimiä ystävyyssuhteita on solmittu tällä tavalla. Aamiaiset ja mahdolliset ruokailut voivat olla hyvin yksinkertaisia, kun kaikki ovat päivän konventissa.

Helsingin aluekonventtikomitea ottaa johdon majoitusten organisoimisessa. Voit saada kokouksen jälkeen majoitusyhdysveljeltä majoituslomakkeen. Toivomme, että nämä lomakkeet palautetaan hänelle 28.02.2019 mennessä.

Kuten 2. Korinttilaiskirjeen 9:12 ja 13:ssa todetaan, monet tulevat kiittämään Jehovaa sen avun takia, jota he saavat. Jehova varmasti tukee ystäviämme Venäjällä ja meidänkin apumme heille voi olla vastaus heidän puolestaan esitettyihin rukouksiin.Lähetämme teille rakkaudelliset terveisemme!

Jehovan todistajat,
haaratoimisto
   


Lue juttuja aikaisemmista venäjänkielisistä konventeista Helsingissä:
 

 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity