Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisiaTutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoOikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

VerikysymysMitä Vartiotorniseuran päätoimistossa  tapahtuu?


 Hufvudstadsbladetin pääkirjoituksena juttu Jehovan todistajien lasten asemasta
20.09.2013 Ruotsin ope ja Johanneksen poika (Päivitetty 23.09.2013)


Janne Strang kirjoitti tänään pääkirjoituksen Hufvudstadsbladetiin koskien UUT:n 17.09.2013 julkaisemaa selvitystä JT-lasten asemasta lapsiasiavaltuutetulle. Hän mainitsee kirjoituksessaan myös Vartiotorniseuran videon, missä pieni Leevi-poika leikkii vääränlaisella lelulla. Voit lukea tästä käännöksen suomeksi:

Kun vanhemmat pettävät, pitää yhteiskunnan puuttua asiaan.

Raportin perusteella on syytä todeta että systemaattista, psyykkistä kidutusta tapahtuu lahkon sisällä.

”Ethän halua leikkiä tuolla lelulla, koska Jehova tulee siitä surulliseksi?”, vetoaa äti pienelle pojalleen, joka ilosta loistaen näyttää uutta leluaan, nukkea joka esittää taikuria. ”Saatanahan pitää taikuudesta.” Poika näkeekin yhtäkkiä mielessään nuken käärmeenä, joka koittaa houkutella häntä pahuuteen. Lapsi pelästyy ja heittää nuken roskiin.


Onneksi tämä kaikki tapahtuu vain piirretyssä videonpätkässä, jonka Jehovan todistajat ovat tuottaneet. Mutta todellisuus lasten kasvatusmenetelmistä seurakunnan sisällä on monin verroin pahempaa, kuten uskontojen uhriksi joutuneiden henkilöiden tukijärjestön, UUT:n (Uskontojen uhrien tuki ry) lapsiasiavaltuutetulle luovuttamassa raportissa paljastetaan. Jehovan todistajista lähteneiden henkilöiden haastattelut ovat osoittaneet, että lapsia kasvatetaan tottelemaan käyttäen välineenä syyllisyyden tunteita ja pelkoa maailman lopusta, pahoista hengistä ja ulkopuolisen maailman vihasta. Kouluikäiset lapset eristetään luokkatoverien seurasta, he eivät saa osallistua syntymäpäivien viettoon tai urheilukilpailuihin, ja valvonta on hyvin tiukkaa.

Raportista ilmenee että on syytä todeta, että systemaattista, psyykkistä painostusta  käytetään lahkon sisäpuolella, ja että useat kasvatusmenetelmät loukkaavat lasten oikeutta turvallisuuteen. Voidaan myös epäillä että tunnusmerkit lapsen pahoinpitelystä täyttyvät.

Jehovan todistajat eivät näe kuuluvansa osana tähän maailmaan, mutta se on harhaluulo, jota lapsiasiavaltuutetun ei tule hyväksyä.

Jumalan lapsetkin ansaitsevat turvallisen lapsuuden.


Alkuperäiset internetsivut täällä.Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu