Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia

Johanneksen poika - Uutisia Jehovan todistajista ja Vartiotorniseurasta
 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset
 
Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG ja Google Earth
 Maaliskuun 2019 ilmoituksissa kerrottiin mm. uuden kirjan suomennoksesta ja Uuden maailman käännöksen isotekstisestä laitoksesta
06.03.2019 Johanneksen poika


Haaratoimisto on lähettänyt seurakuntiin maaliskuun alussa seitsemän ilmoitusta. Ilmoituksissa kerrottiin hoitotahtokortista ja sairaalahoitoa vaativasta tilanteesta. Hesekielien kirjaa selittävä julkaisu Jehovan puhdas palvonta palautetaan ennalleen on käännetty suomeksi. Uudesta Uuden maailman käännöksestä ilmestyy isotekstinen laitos.

Kaikki ilmoitukset ja muistutukset on esitetty tässä listauksessa:

Ilmoituksia ja muistutuksia seurakunnille. Maaliskuu 2019.

1. Hoitotahto. Kastetut julistajat voivat koska tahansa pyytää hoitotahtolomakkeen kirjallisuuspalvelijalta. Vanhimmat auttavat mielellään, jos julistaja (kastettu tai kastamaton) tarvitsee apua yhteistoiminnallisen lääkärin ja sairaalan löytämisessä, joilla on kokemusta verettömästä hoidosta. On hyvä kertoa etukäteen ainakin yhdelle vanhimmalle sairaalahoitoa vaativasta tilanteesta. Jos haluat, että vanhimmat vierailevat luonasi sairaalassa, muista ilmoittaa hoitohenkilökunnalle, että Jehovan todistajien seurakunnan edustajat ovat tervetulleita vierailulle.
2. Watchtower Library. Vuodesta 2018 lähtien Watchtower Library on ollut ladattavissa JW.ORG-sivustolta. Lisäksi viime vuosien aikana verkosta on voinut ladata ohjelman päivityspaketin. Näistä syistä Watchtower Library DVD-levyn kysyntä on vähentynyt. Siksi emme enää valmista joka vuosi Watchtower Library DVD-levyä. Julistajat, jotka tarvitsevat apua Watchtower Libraryn lataamisessa tai päivittämisessä, voivat kertoa asiasta seurakuntansa vanhimmille. Viidelle kielelle on kuitenkin annettu lupa valmistaa vuoden 2018 versio DVD-levynä. (Suomen kieli ei ole näiden joukossa)
3. Aamupalvontatilaisuus muistojuhlapäivänä. Haluamme noudattaa Jeesuksen käskyä "Tehkää tämä toistuvasti" (Luukas 22:19). Nämä sanat viittaavat Kristuksen kuoleman muistojuhlaan, jota vietämme auringonlaskun jälkeen 19.04.2019. Hallintoelin on päättänyt, että kaikilla on mahdollisuus katsoa tuon tärkeän päivän aamupalvontatilaisuus JW Broadcasting -sivustolta tai JW Librarysta. Ohjelman puheenjohtajana toimii hallintoelimen jäsen, ja se sisältää myös muistojuhlaan liittyvän raamatunlukuohjelman, joka vastaa nisankuun kolmannentoista ja neljännentoista päivän tapahtumia. Kannustamme kaikkia aloittamaan muistojuhlapäivän katsomalla tämän 15 minuutin pituisen ohjelman joko JW Broadcasting -sivustolta tai JW Librarysta.
4. Haaratoimiston tilat on suljettu muistojuhlapäivänä. Tuona päivänä haaratoimistoon ei voi tehdä vierailuja eivätkä seurakunnat voi hakea sieltä kirjallisuutta.


5. Todistaminen harvoin käydyillä alueilla. On jälleen aika kiinnittää huomiota ensi kesän toimintaan. Haaratoimistomme alueella järjestetään jälleen tänä vuonna kampanja harvoin käydyillä alueilla todistamista varten. Tänä vuonna kampanja alkaa 1. toukokuuta 2019 ja päättyy 31. lokakuuta 2019. Kampanjan ajankohta ja tietoa kampanjasta on kerrottu kirjeessä, joka kiinnitetään ilmoitustaululle. Anomuksen ja tarvittavia lisätietoja voi saada seurakunnan sihteeriltä.

 6. Puhdas palvonta. Meillä on ilo ilmoittaa, että lokakuun 2018 vuosikokouksessa julkaistu kirja Jehovan puhdas palvonta palautetaan ennalleen on käännetty suomeksi. Kirja tulee saataville JW.ORG-sivustolle ja JW Library -sovellukseen maaliskuun aikana. Suomenkielistä kirjaa ei ole saatavilla isotekstisenä. Kannustamme kaikkia julistajia käyttämään kirjan sähköisiä versioita. Mutta jos haluat tilata kirjan painettuna, ilmoita siitä kirjallisuuspalvelijalle mahdollisimman pian.
7. Uuden maailman käännös, isokokoinen. Marraskuussa 2018 julkaistu Pyhän Raamatun Uuden maailman käännöksen tarkistettu laitos on nyt tilattavissa suomeksi isokokoisena. Jos haluat tilata isokokoisen laitoksen, ilmoita siitä kirjallisuuspalvelijalle mahdollisimman pian.Kaikki kuvat: JW.ORG tai Vartiotorniseura 
 

 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity