Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia

Johanneksen poika - Uutisia Jehovan todistajista ja Vartiotorniseurasta
 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset
 
Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG ja Google Earth
 Sisäilmaongelmat pakottivat Jehovan todistajat purkamaan Kokkolan valtakunnansalin
06.08.2019 Johanneksen poika


Keskipohjanmaa kertoi, että Kokkolan valtakunnansali on purettu. Syynä olivat sisäilmaongelmat. Tilalle rakennetaan parhaillaan uutta salia. Rakennustyöt aloitettiin Syystielllä heinäkuun lopussa. Uusi sali valmistuu jo tulevana syksynä. Ennen sitä kokoukset järjestetään vuokratiloissa.

JP-Uutisten saamien tietojen mukaan Kokkolan valtakunnansalilla tehtiin noin 3 vuotta sitten remonttia, koska siellä oli selkeästi homeen hajua. Monet Jehovan todistajat saivat sisäilmaongelmasta oireita. Osa heistä joutui käymään muualla kokouksissa sen takia.

Sisätiloissa yritettiin ensin "kevytratkaisua". Sisätilat "kapseloitiin". Sillä yritettiin pitää hajut ja itiöt poissa sisäilmasta. Mutta ratkaisu ei toiminut. Ongelma ei poistunut, ja kokouksissa kävijät sairastelivat edelleen.

Sen jälkeen oli aika hylätä "kevytratkaisu" ja siirtyä järeämpiin toimenpiteisiin. Vanha sali purettaisiin ja tilalle rakennettaisiin uusi, tällä kertaa ilman sisäilmaongelmia.

  Lue alkuperäinen uutinen Keskipohjanmaan sivuilta.

Helsingin Sanomat uutisoi aiemmin siitä, miten Suomesta on myyty 22 valtakunnansalia kolmessa vuodessa, ja edelleen on 7 salia myynnissä.


 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity