Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia

Johanneksen poika - Uutisia Jehovan todistajista ja Vartiotorniseurasta
 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset
 
Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG ja Google Earth
 Seurakunnissa luettiin erikoisilmoitus vuoden 2020 erikoiskonventista
05.09.2019 Johanneksen poikaKuva: Konventtivideo

Seurakunnissa näytettiin syyskuun ensimmäisellä viikolla arkipäivän kokouksessa video, jossa oli "erikoisilmoitus". Se koski vuoden 2020 kesän konventtia.

Ilmoitus oli melko "erikoinen". Siihen sisältyivät nämä "erikoissanat":
 • Erikoisilmoitus (1 kerran)
 • Erikoiskonventti (12 kertaa)
 • Erikoisjärjestely (1 kerran)
 • Erikoishinta (1 kerran)
Konventin täytyy olla "erikoinen" kaiken tämän hypetyksen jälkeen.

Tämän erikoisilmoituksen luki videolla haaratoimiston edustaja Ari Hakkarainen. Tässä on erikoisilmoitus kokonaan tekstinä:


 

Kuva: Konventtivideo

Rakkaat veljet ja sisaret!


Tämä on erikoisilmoitus kaikille Suomen seurakunnille.

Hallintoelimen opetuskomitea on hyväksynyt Suomen haaratoimiston isännöimään yhtä vuoden 2020 erikoiskonventeista. Konventti tullaan pitämään Suomessa. Suomen haaratoimistokomitea on todella iloinen tästä edusta, ja on päätetty, että tähän erikoiskonventtiin kutsutaan kaikki Suomen seurakunnat. Konventtipaikaksi on valittu Helsingin messukeskus.

Toivomme, että kaikki Suomen seurakuntien ystävät voivat saapua tähän poikkeukselliseen konventtiin, joka järjestetään 19.06.2020 - 21.06.2020.

Olemme todella innoissamme tästä erikoiskonventista. Edellisen kerran olimme koolla yhtä suurella joukolla Helsingin vanhassa messukeskuksessa vuonna 1983, eli lähes 40 vuotta sitten. Monille meistä tämä tuleva konventti on kuitenkin ensimmäinen, jossa olemme yhdessä kaikkien Suomen ystävien kanssa.

Ilmoitamme tästä erikoiskonventista hyvissä ajoin, koska toivomme, että alat jo nyt tehdä suunnitelmia tulevaa kesää silmälläpitäen. Toivomme, että kukaan ei jäisi paitsi siitä hengellisestä rohkaisusta, jota erikoiskonventissa tullaan saamaan.

Eikä tässä vielä kaikki! Miksi tätä konventtia kutsutaan erikoiskonventiksi? Meillä on ilo kertoa, että saamme toivottaa tervetulleiksi konventtiimme myös noin 3500 kansainvälistä konventtivierasta eli delegaattia. He tulevat useasta eri maasta ja maanosasta.

Jos olet odottanut tilaisuutta osallistua erikoiskonventtiin, odotuksesi on pian palkittu. Saamme siis nauttia konventista yhdessä kaikkien suomalaisten ystäviemme kanssa aina Hangosta Inariin, ja tämän lisäksi voimme pitää vierainamme tuhansia ulkomailta saapuvia veljiä ja sisaria. Erikoiskonventti tulee siis varmasti olemaan ainutlaatuinen kokemus meille kaikille.

Mutta myös meidän rakkaat iäkkäät ja huonokuntoiset ystävämme tullaan huomioimaan konventtijärjestelyissä. Kaikkia niitä varten, joilla ei ehkä ole mahdollisuutta matkustaa konventtipaikalle, tullaan tekemään erikoisjärjestelyjä, jotta hekin voivat tuntea olevansa mukana tässä erikoiskonventissa.

Entä missä konventin kauempaa tulevat ystävät voivat majoittua? Heti tämän kokouksen jälkeen voit saada seurakuntasi vanhimmilta hotelliluettelon, jossa on tiedot noin 40:stä hotellista, joiden kanssa olemme sopineet erikoishinnoista. Toivomme, että käyttäisit hotelliluettelossa olevia hotelleja. Voit siis alkaa tehdä majoitusjärjestelyjä heti.

Meillä on edessämme tulevina kuukausina paljon innostavaa työtä, kun me yhdessä valmistelemme erikoiskonventtia. Ulkomaiset kutsuvieraat tulevat olemaan luonamme vähintään viikon ajan, ja me haluamme, että he tuntevat itsensä tervetulleiksi ja voivat nauttia olostaan kanssamme. Voisitko sinä auttaa tässä? Haluaisitko päästä mukaan valmistelemaan konventtia ja olemaan ulkomailta tulevien konventtivieraiden kanssa? Tämä mahdollisuus on avoinna kaikille halukkaille ystäville ympäri Suomen. Lähetämme seurakunnille myöhemmin ohjeita siitä, miten kaikki halukkaat voivat ilmoittautua erikoiskonventin vapaaehtoiseksi ja päästä mukaan konventtityöhön. Koska kyseessä on niin ainutlaatuinen tilaisuus, mieti mahdollisuuksiasi olla konventtikaupungissa useampi päivä jo ennen konventtia tai sen jälkeen. Tai ehkä voit olla paikalla koko konventtiviikon. Myös te nuoret! Käyttäkää hyväksenne tämä hieno mahdollisuus.

Jehova todella siunaa meitä hengellisesti. Rukoilethan Jehovan siunausta erikoiskonventin järjestelyille. Tulevien viikkojen aikana tulemme kertomaan teille lisää erikoiskonventista ja siihen liittyvistä järjestelyistä.

Lähetämme teille lämpimät terveisemme täältä haaratoimistosta!
  
Erikoisilmoituksen voi kuunnella tästä.

Huomautus: Valitettavasti äänitteen laatu on huono.Erikoisilmoituksessa mainittu hotelliluettelo on 43-sivuinen PDF-dokumentti. Kauempaa tulevat konventtivieraat voivat varata itselleen huoneen tämän luettelon perusteella.

Tässä on sitaattioikeuden perusteella otettuja kuvakaappauksia tuosta hotelliluettelosta:

Ote 1:
 • Hotelliluettelo
 • Varauskoodit
 • Huoneen hinta
 • Varauksen peruminen
Ote 2:
 • Ongelmatilanteet
 • Julkinen liikenne
 • Hotelliluettelon päivittäminen
 • Yhteenveto hotelleista (1-3)
Ote 3:
 • Merkkikoodit
Ote 4:
 • Pääkaupunkiseudun hotellit, kartta
Ote 5:
 • Helsinki, kartta
Ote 6:
 • GLO Hotel Sello
Ote 7:
 • Break Sokos Hotel Flamingo
 

Kuva: Konventtivideo
 


Jehovan todistajien vuoden 2020 erikoiskonventeista löytyy jo virallisia tietoja netistä.
Kuvat: JW Event -sivusto
 

 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity