Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia


 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset


Kuva ja teksti: Lastenkirja Opimme suurelta opettajalta

Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG paitsi nämä:
  • Hakamäen ja Palosen kuvat, jotka on otettu konventtivideoista
  • Ylin kärrykuva, jonka on ottanut Terho Miettinen Espanjasta
 Maailmanlaajuinen kampanja marraskuussa 2020
11.04.2020 Johanneksen poika
Kuvat: JW.ORG

Jehovan todistajien haaratoimisto ajattelee optimistisesti, että marraskuussa 2020 Suomen koko yhteiskunta on taas auki ja saarnaamistyötä voidaan tehdä normaalisti ovelta ovelle. Näin voi päätellä haaratoimiston lähettämistä ilmoituksista seurakunnille toukokuussa 2020.

Jehovan todistajat aikovat järjestää vuoden 2020 Vartiotornin numero 2:n perusteella kampanjan, jossa pyritään lukemaan ainakin yksi raamatunkohta aiheesta "Mikä on Jumalan valtakunta?". Lehteä pyritään levittämään ovelta ovelle, mutta sen lisäksi myös valtion ja kunnan viranomaisille ja yrityksille.

Aika näyttää, onko Suomi palannut sen verran normaaliin elämään, että ovikelloja voidaan taas soittaa turvallisesti.

Jehovan todistajille tarjoillaan porkkana, jotta mahdollisimman moni ilmoittautuisi osa-ajan tienraivaajaksi marraskuussa. Nyt tuntitavoitteen voi valita itse. Se on joko 30 tai 50 tuntia.
Ilmoituksia seurakunnille toukokuussa 2020:

1. Jokavuotiset tuotteet. Vuoden 2021 jokavuotisten tuotteiden sähköiset versiot tulevat ladattavaksi tämän vuoden lokakuussa. Julistajat, jotka tarvitsevat painettuja julkaisuja, voivat tilata seuraavia tuotteita: Tutkimme Raamattua päivittäin - 2021 suomeksi sekä joillakin kielillä Vartiotorni- ja Herätkää! -lehtien vuosikerrat 2020, Vartiotornin julkaisujen hakemisto 2001 - 2020 ja pistekirjoituksella valmistetut Tutkimme Raamattua päivittäin -julkaisut.

2. Betel-palvelus. Kaikkien kastettujen 19-vuotiaiden ja sitä vanhempien, jotka haluavat palvella osa- tai kokoaikaisesti Betelissä tai teokrattisissa rakennushankkeissa, tulee katsoa videot Voisitko palvella Betelissä? ja Ole rehellinen kaikessa ennen kuin he antavat hakemuksensa vanhimmille.


3. Maailmanlaajuinen kampanja marraskuussa 2020. Vuoden 2020 Vartiotornin numeron 2 kansiaiheena on "Mikä on Jumalan valtakunta?" Sen lisäksi, että lehteä voidaan käyttää nyt kenttätyössä, marraskuussa 2020 järjestetään maailmanlaajuinen kampanja, jonka aikana tämän lehden avulla kohdistetaan huomio Jumalan valtakuntaan. Kampanjan aikana pyritään lukemaan jokin raamatunkohta Jumalan valtakunnasta niin monelle ihmiselle kuin mahdollista ja antamaan lehti kaikille, joissa sanoma herättää mielenkiintoa. Tarkoitus ei siis ole levittää lehteä niihin paikkoihin, joissa ei tavata ketään kotoa. Tullaan myös järjestämään niin, että lehti toimitetaan seurakunnan alueella valtion ja kunnan viranomaisille sekä yrityksille. Tästä annetaan myöhemmin lisää tietoa vanhimmille. Julistajat, jotka haluavat olla marraskuussa 2020 osa-aikaisia tienraivaajia, voivat valita tuntivaatimukseksi joko 30 tai 50 tuntia.4. Aluekonventin kutsukampanja. Koronapandemian vuoksi aluekonventin kutsukampanjaa ei toteuteta edellisten vuosien tapaan. Sen sijaan, että ihmisille levitettäisiin painettuja kutsuja, julistajat voivat lähettää sukulaisilleen, ystävilleen ja kiinnostuneille sähköisen kutsun jw.org-sivustolta tai JW Librarysta. Kutsuun voidaan lähettää linkki jw.org-sivustolta Jaa-toiminnon avulla (Tietoa meistä -> Konventit). JW Libraryssa taas voidaan käyttää "Jaa linkki" -toimintoa (Julkaisut -> Traktaatit). Kiinnostuneita voidaan kannustaa katsomaan konventtiohjelma jw.orgista, koska järjestelyt konventtiohjelman katsomiseksi vaihtelevat alueittain.

5. Kuten aiemmin on ilmoitettu, vuoden 2020 "Iloitkaa aina!" -aluekonventin ohjelmajaksot julkaistaan yksi kerrallaan JW Broadcasting -sivustolla heinä- ja elokuun aikana. Useimmat veljet ja sisaret katsovat luultavasti ohjelmajaksot kotonaan. Jotkin seurakunnat voivat ehkä katsoa ohjelmajaksoja yhdessä, jos olosuhteet sen sallivat. Tästä annetaan seurakunnille myöhemmin lisää ohjeita.

6. Vuoden 2020 erikoiskonventin hotellivarausten peruminen. Vuoden 2020 Suomen erikoiskonventtia varten tehdyt hotellivaraukset tulee nyt perua. On kiitettävää, että varauksia ei ole peruttu hätäisesti. Tämä on osaltaan auttanut hotellisopimusten tekemisessä ensi vuodelle. Kun vuoden 2021 erikoiskonventin järjestelyt on lyöty lukkoon, kerromme saatavilla olevista hotelleista.

7. On toivottavaa, että hotellivaraus perutaan sähköpostitse saadussa varausvahvistuksessa olevasta linkistä tai hotellin verkkosivulta. Jos varaus halutaan perua puhelimitse, kannattaa huomioida, että monissa hotelleissa asiakaspalvelu toimii tällä hetkellä rajoitetusti. Jos joku tarvitsee apua varauksen perumisessa, vanhimmat auttavat siinä mielellään.
 

 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity