Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia


 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset


Kuva ja teksti: Lastenkirja Opimme suurelta opettajalta

Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG paitsi nämä:
  • Hakamäen ja Palosen kuvat, jotka on otettu konventtivideoista
  • Ylin kärrykuva, jonka on ottanut Terho Miettinen Espanjasta
 Heinäkuun ilmoitukset seurakunnille
03.07.2020 Johanneksen poikaHeinäkuun ilmoitusten antia olivat mm. ilmoitukset konventtien peruuttamisista. Sekä erikoiskonventti 2021 että syksyn kierroskonventti 2020 on peruttu. Ilmoituksissa kerrottiin myös uudesta videojulkaisusta, jota tullaan käyttämään raamattukurssien yhteydessä. Lisäksi Betel etsii nyt rakennussuunnittelijaa noin vuodeksi tekemään tulevien remonttien suunnitelmia yhdessä suunnitteluryhmän kanssa.

Tässä olivat heinäkuun ilmoitukset:
1. Vuoden 2021 erikoiskonventit. Koronaviruspandemian takia näyttää epävarmalta, voidaanko vuodelle 2021 suunniteltuja suuria kansainvälisiä erikoiskonventteja järjestää turvallisesti. Tämän vuoksi hallintoelin on päättänyt, että nämä erikoiskonventit siirretään pidettäviksi olosuhteiden niin salliessa vuonna 2022.

2. Videoita raamattukurssille julkaistu. On ilo ilmoittaa uudesta julkaisusta, jonka nimi on Videoita raamattukurssille. Tämä sähköisessä muodossa oleva julkaisu auttaa julistajia hyödyntämään entistä paremmin videoita, kun he johtavat raamattukursseja kirjoista Mitä Raamattu opettaa? ja Miten pysyä Jumalan rakkaudessa? Tämä uusi julkaisu tulee saataville JW.ORG-sivustolle, JW Library -sovellukseen, Watchtower Library -tietokoneohjelmaan ja Vartiotornin verkkokirjastoon. Videoita raamattukurssille -julkaisu sisältää linkkejä videoihin, jotka käsittelevät sellaisia tärkeitä Raamatun periaatteita, joita tarkastellaan raamattukursseilla pääasiassa käytettävissä julkaisuissa. Raamattukurssia johtava julistaja voi ottaa huomioon kunkin oppilaan tarpeet ja olosuhteet ja valita itse, miten hän haluaa hyödyntää videoita. Esimerkiksi videot voidaan katsoa ja niistä voidaan keskustella raamattukurssin aikana tai oppilasta voidaan kannustaa katsomaan videot samalla, kun hän valmistautuu raamattukurssiin. Voit lisätä Videoita raamattukurssille -julkaisun JW Library -sovelluksessa suosikkeihin. Näin julkaisu löytyy myöhemmin nopeasti. Valitse -> Julkaisut -> Kirjat ja etsi luettelosta Videoita raamattukurssille. Valitse julkaisun oikeasta ylänurkasta -> Lisää ja sen jälkeen -> Lisää suosikkeihin. Kun käytämme hyvin Videoita raamattukurssille -julkaisusta ja JW.ORG:sta löytyviä videoita, voimme auttaa oppilaita soveltamaan paremmin Raamatun periaatteita jokapäiväisessä elämässä. Näin heidän uskonsa rakentuu vahvalle pohjalle.

3. Kierroskonventit syys- marraskuussa 2020. Kaikki kierroskonventit, jotka oli tarkoitus pitää syys-, loka- tai marraskuussa, on peruttu. Tämän vuoksi seurakunta katsoo JW Streamista konventtiohjelman kokonaisuudessaan tallenteena samana viikonloppuna, jona konventti oli tarkoitus pitää. Julistajat ja kiinnostuneet saavat vanhimmilta linkin videoon ja tarvittaessa lisäohjeita. Tuolla viikolla ei järjestetä viikkokokousta eikä pidetä esitelmää, kuten ei muutoinkaan konventtiviikoilla. Seurakunta kuitenkin pitää viikonloppuna lyhennetyn Vartiotornin tutkistelun. Konventtiohjelman katsomisen yhteydessä ei järjestetä erillistä kokousta vakituisille tienraivaajille, erikoistienraivaajille ja lähetystyöntekijöille.

4. Haaratoimiston kunnostushanke. Betelin meneillään oleva rakennusvaihe Vantaalla on valmistumassa loppuvuodesta. Monet Betelin tilat tarvitsevat kuitenkin vielä kunnostusta. Olemmekin aloittamassa seuraavien remonttien suunnittelua syksyllä. Tätä työtä varten tarvitsemme noin vuodeksi rakennussuunnittelijaa, joka pystyy tuottamaan suunnitelmia osana suunnittelutiimiä. Pyydämme, että veljet ja sisaret, joilla on tällaisia taitoja, harkitsevat mahdollisuuksiaan rukouksen hengessä ja täyttävät mahdollisimman pian A19-hakemuksen. Työ on mahdollista suorittaa myös etätyönä.

5. Uusia julkaisuja tilattavissa. (Tässä yhteydessä ilmoitettiin muutamista vieraskielisistä julkaisuista).

 


Kuvakaappauksia JW Library -kännykkäsovelluksesta (Videoita raamattukurssille):


 

 

 
Löydät tietokoneella Videoita raamattukurssille täältä.
 

 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity